Paul D’Hoore heeft een black-out in de finaleweek van Even Goeie Vrienden

Paul D’Hoore heeft een black-out in de finaleweek van Even Goeie Vrienden

Van maandag tot donderdag om 21u55 bij VTM

Volgende week zetten quizmasters Jens Dendoncker en Julie Van den Steen de laatste rechte lijn in naar de grote bekerfinale in Even Goeie Vrienden. Vanaf maandag 5 december spelen de weekwinnaars van de afgelopen drie poules tegen elkaar. Celine Van Ouytsel & Paul D’Hoore, Kelly Pfaff & Jeroen Verdick en Isabelle Van Hecke & Hakim Chatar nemen het op maandag, dinsdag en woensdag per twee afwisselend tegen elkaar op. Welk quizduo zal zich op donderdag 8 december het eerste winnende quizkoppel van ‘Even Goeie Vrienden’ mogen noemen? 

Op maandag 5 december nemen de eerste weekwinnaars het op tegen de winnaars van week drie: Paul en Celine versus Isabelle en Chatar. Ze starten met een gloednieuw themaschema en de puntentellers worden weer op nul gezet. Maar bij Paul lijkt de ‘quizvermoeidheid’ toe te slaan. Hij heeft een volledige black-out en kan niet op de naam van één van de acteurs uit de Callboys komen. “Ik weet niets, we gaan naar huis. Bye bye!”, lacht Paul. Vervolgens lijkt hij voor even zelfs op een volledig andere planeet te zitten… “Ik weet niet goed wat er hier aan het gebeuren is. Is het concentratie of constipatie”, lacht Jens. 

Bekijk hier de preview uit de aflevering: 

Zoals elke maandag staat er doorheen de quiz ook een ‘unboxing’ van een mini-BV’tje op de planning. Dit keer is dat zanger Christoff De Bolle. Het thema dat hij heeft meegebracht gaat over de collega’s van de Sint. En kunnen de kandidaten ook de geniale tong van Einstein herkennen in een line-up? Nieuw deze week is dat tijdens de zenuwslopende finale er telkens één lid van het duo uit de box moet komen om een spervuur aan vragen te beantwoorden. Welk duo ontpopt zich in deze laatste week tot de ultieme match made in heaven en wie sleept de titel van Even Goeie Vrienden in de wacht?


Niet voor publicatie:

De foto’s uit het persbericht kan je downloaden via communicatie.vtm.be. ​
​​​​Fotomateriaal vind je op foto.dpgmedia.be.

​De video kan je delen via deze embedcode: <div style='padding-top: 56.25%; position: relative; height: 0; width: 100%;'><iframe allowfullscreen='' class='mc-embed' height='100%' mozallowfullscreen='' src='https://mychannels.video/embed/343490?automute=true&autoplay=true&pip=false&single_play=true&sticky=false' style='border: 0; position: absolute; left:0; top: 0; overflow:hidden;' webkitallowfullscreen='' width='100%'></iframe></div>

Maja Keldermans Sr. Press Officer, DPG Media

 

 

 

 

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via [email protected]

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde