Overleven twee personages bloedstollende midseizoensfinale van Familie niet?

Overleven twee personages bloedstollende midseizoensfinale van Familie niet?

De afloop volgt nu maandag 9 januari om 20u00 bij VTM

Met heel wat suspense, actie, emoties en een filmisch sausje overdonderde Familie de fans vanavond in de midseizoensfinale. Die extra lange aflevering kende een verrassende ontknoping. Twee personages lijken de midseizoensfinale namelijk niet te overleven. Betekent de klap tegen zijn hoofd (Sieg De Doncker) het einde van Koen? En valt er met de aanrijding van nonkel Raymond (Frans Van der Aa) nog een tweede dodelijk slachtoffer? De kijkers krijgen de antwoorden nu maandag in Familie.

Bekijk de afloop hier:

In de midseason kwamen verschillende verhalen tot een hoogtepunt. Lars (Kürt Rogiers) dokterde een plan uit om Véronique (Sandrine André) te bevrijden van de agressieve Koen (Sieg De Doncker). Dat plan kende heel wat onverwachte obstakels en werd lastminute omgegooid. Koen kreeg argwaan, met alle gevolgen van dien. Tijdens een heftige confrontatie nam Véronique het heft in eigen handen en sloeg ze Koen voor de ogen van Lars neer. Die bleef roerloos op de grond liggen…

Ook Quinten (Maxime De Winne) beleefde spannende momenten. Hij wilde de dreigementen van nonkel Raymond (Frans Van der Aa) stoppen en tipte de politie over de geplande geldroof bij CoBrew. Tot zijn plan een onverwachte wending nam. Thibaut (Maarten Nulens), die de voorbije weken het vertrouwen van Hanne (Margot Hallemans) kon winnen, is namelijk niet wie hij leek te zijn en werd ontmaskerd als de zoon van Raymond. Met gevaarlijke gevolgen voor Quintens gezin. Hij besloot het zekere voor het onzekere te nemen en duwde Raymond voor een aankomende auto. Ook hij bleef schijnbaar levenloos op straat liggen… Hoe beide cliffhangers aflopen en wat de uiteindelijke tol is van de midseizoensfinale krijgen de kijkers nu maandag 9 januari te zien in Familie.

Niet voor publicatie:

De foto’s uit het persbericht kan je downloaden via communicatie.vtm.be of foto.dpgmedia.be.

Bovenstaande video is over te nemen via deze embedcode:
<div style='padding-top: 56.25%; position: relative; height: 0; width: 100%;'><iframe allowfullscreen='' class='mc-embed' height='100%' mozallowfullscreen='' src='https://mychannels.video/embed/349347?automute=false&autoplay=true&pip=false&single_play=true&sticky=false' style='border: 0; position: absolute; left:0; top: 0; overflow:hidden;' webkitallowfullscreen='' width='100%'></iframe></div>

Sylvia De Doncker Sr. Press Officer, DPG Media

 

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde