Ook homoseksuele boer Robbe gaat vanuit Zweden op zoek naar een lief in nieuwe reeks Boer zkt Vrouw 

Ook homoseksuele boer Robbe gaat vanuit Zweden op zoek naar een lief in nieuwe reeks Boer zkt Vrouw 

Inschrijven kan vanaf nu op vtm.be

Story image

Goed nieuws voor alle single gay mannen: vanavond, maandag 26 juni, stelde Dina Tersago in een extra oproepaflevering van Boer zkt Vrouw, de homoseksuele boer Robbe (29) voor aan kijkend Vlaanderen. Ook hij gaat in een nieuw seizoen van Boer zkt Vrouw op zoek naar de liefde, net als melkveeboerin Sanne en boeren Michiel, Bert, Martijn, Manuel en Niels, die de voorbije 2 weken al werden voorgesteld door Dina. Single mannen hebben best wel geen vliegangst… want de 29-jarige melkveeboer Robbe woont in Zweden. 

Robbe emigreerde reeds 11 jaar geleden met zijn ouders naar het land van de 1000 meren.  Hij leerde er snel de taal, studeerde er enkele jaren milieutechnieken en begon daarna te werken op een melkveeboerderij. Robbe droomde echter al enkele jaren van zijn eigen melkveebedrijf en in mei 2022 viel zijn oog op een boerderij in Stångviken, vlak bij de grens met Noorwegen. Ondertussen zijn we één jaar verder en blijken Robbe en de boerderij inderdaad een match made in heaven. Nu die andere match nog.

Waar Robbe in België naar eigen zeggen “nogal ne stille” was, bloeide hij in Zweden helemaal open. Hij vindt het heerlijk om zo zelfstandig te kunnen leven en kan zich ook vinden in de levenswijze van de Zweden. Op stap gaan hoeft niet voor hem, hij geniet ervan om gezellig thuis te zijn. Maar Robbe is graag actief bezig, dus in de zetel zal je hem zelden of nooit terugvinden. Hij is specifiek op zoek naar een Vlaamse partner omdat hij ondervonden heeft dat Belgische mannen, veel meer dan de Zweden, van aanpakken weten. Hij zoekt iemand met een passie en dat hoeft niet noodzakelijk één voor landbouw te zijn. Iemand die echt een visie heeft en vooruit wil in het leven. Een actieve man die houdt van de natuur en samen met Robbe een leven wil opbouwen in Zweden. 

Bekijk hier het oproepfilmpje van Robbe:

Wil jij Robbe graag leren kennen? Surf dan al als de bliksem naar vtm.be/boer-zkt-vrouw om je in te schrijven.


Niet voor publicatie:

  • Interviewaanvragen voor Dina Tersago en de boeren via elle.de.leeuw@dpgmedia.be
  • Deze en nog meer foto’s kan je downloaden via communicatie.vtm.be of foto.dpgmedia.be 
  • Het oproepfilmpje van Robbe kan je overnemen via deze embed-code: <div style='padding-top: 56.25%; position: relative; height: 0; width: 100%;'><iframe allowfullscreen='' class='mc-embed' height='100%' mozallowfullscreen='' src='https://mychannels.video/embed/384631?automute=true&autoplay=true&pip=false&single_play=true&sticky=false' style='border: 0; position: absolute; left:0; top: 0; overflow:hidden;' webkitallowfullscreen='' width='100%'></iframe></div>
Elle De Leeuw Senior Press Officer

 

 

 

 

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde