Ook Glenn (32) gaat in een volgend seizoen van Boer zkt Vrouw op zoek naar de ware

Ook Glenn (32) gaat in een volgend seizoen van Boer zkt Vrouw op zoek naar de ware

Inschrijven voor Glenn én de andere boeren kan op vtm.be

Story image

Hold your horses! En in dit geval ook mestkalveren. Want naast de boeren die eerder al werden voorgesteld, komt matchmaker Dina Tersago met een nieuwe boer op de proppen. De 32-jarige vleeskalverhouder, paardenfokker en tuinaannemer Glenn uit Weelde (Antwerpen) gaat in een nieuw seizoen van Boer zkt Vrouw op zoek naar de liefde. Een liefdesbrief, postpakket of een liefdesverklaring per mail versturen met Glenn als bestemmeling - of inschrijven op vtm.be, kan vanaf… nu! 

Glenn heeft zijn eigen landbouwbedrijf in de Antwerpse Kempen, met maar liefst 3.000 mestkalveren. Bovendien is hij ook eigenaar van vijftien paarden, die hij fokt en traint tot springpaarden. Hij was ook lang zelf ruiter, maar hing de springteugels aan de haak omdat het niet langer te combineren viel met zijn lange werkdagen. In de winter vind je Glenn terug in de stal, de zomerdagen brengt hij door in andermans tuin, want deze bezige bij is ook tuinaannemer. En vraag ons niet wanneer, maar Glenn bouwde ook nog eens eigenhandig zijn eigen droomvilla. De boerderij is belangrijk, maar niet het allerbelangrijkste in zijn leven. Hij vindt het vooral heel leuk om zelfstandig te zijn en te kunnen kiezen hoe hij zijn tijd verdeelt. Naast hard werken, geniet Glenn ook graag. Hij gaat graag op stap, sport veel, houdt van uit eten gaan... The spirit: ‘het leven bestaat uit méér dan werken alleen’. Dat levensmotto kwam er niet zomaar: Glenn verloor jammer genoeg z’n beide ouders. Hij beseft daardoor maar al te goed dat je nù moet leven, en niet later. Wat hij zoekt in een vrouw? Hij wil iemand actief, ambitieus, die iets wil maken van haar leven en graag geniet. Een partner waarmee hij een warm nest kan bouwen. Iemand waarop hij kan rekenen, maar ook iemand die hem voldoende vrijheid geeft, zodat ze allebei hun eigen leven kunnen leiden. Kortom: op werkvlak heeft deze boer zijn zaken op orde, nu is het tijd om rust te vinden op privévlak en een thuis te creëren. 

Bekijk hier de oproep van Glenn: 

Wil jij Glenn graag leren kennen? Surf dan al als de bliksem naar https://vtm.be/boer-zkt-vrouw/schrijf-je-in-voor-een-nieuw-seizoen-van-boer-zkt-vrouw om je in te schrijven. Ook het hart van de andere boeren kan je trouwens nog veroveren! Dat van Michiel, de edelhertboer uit Frankrijk, is intussen bezet. Hij leerde iemand kennen waarmee hij een toekomst ziet. 

Niet voor publicatie:

 

Lisa Van De Velde Press Officer, DPG Media

 

 

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde