Ook Freek Braeckman, Natalia en Mathias Coppens worden uitgedaagd in Beat VTM

Ook Freek Braeckman, Natalia en Mathias Coppens worden uitgedaagd in Beat VTM

De 8 bekende Vlamingen uit team VTM zijn bekend

Story image

Het team van bekende Vlamingen dat dit najaar door VTM-kijkers wordt uitgedaagd in Beat VTM, is compleet. Vandaag werden de laatste namen aan het rijtje toegevoegd en dat zijn niet de minste. VTM NIEUWS-anker Freek Braeckman, Natalia en Mathias Coppens bijten zich binnenkort vast in een compleet nieuwe discipline. Dat doen ze samen met Koen Wauters, Nathalie Meskens, Guga Baúl, Kürt Rogiers en Olga Leyers. Het zijn 8 volstrekt onbekende Vlamingen die de VTM-gezichten uitdagen om in 100 dagen tijd meester te worden in die discipline. Kunnen de onbekende Vlamingen team VTM verslaan?

Freek Braeckman kondigde zijn deelname vanmiddag al in primeur aan in het VTM NIEUWS, dat hij zelf presenteerde. “Of ik ‘neen’ had kunnen zeggen tegen iemand die vraagt: ‘Durf je voor een programma iets totaal nieuws te leren in 3 maanden tijd’? Natuurlijk niet”, klinkt het bij Freek. “Ik ben ooit journalist geworden, juist omdat ik zo nieuwsgierig ben. En omdat ik me vaak genoeg afvraag: zou ik dat onder de knie kunnen krijgen? Laat het dus maar komen. Schansspringen, viool spelen of schapen scheren: ik sta open voor veel.

Met ook Natalia en Mathias Coppens in het team mag het duidelijk zijn dat de VTM-gezichten klaar zijn voor een verbeten strijd. Voor de sportieve Natalia is geen uitdaging te veel en ook Mathias Coppens is het gewend om zijn lichaam op de proef te stellen. Of krijgen ze straks een uitdaging van heel andere aard voorgeschoteld? “Ik heb met Het Lichaam van Coppens al zo veel gevaarlijke dingen gedaan. Ik hoop hier op iets totaal anders”, weet Mathias. “VTM heeft me beloofd me extra uit te dagen, daar ben ik wel benieuwd naar”, vult Natalia aan. “Ik vind het allemaal heel spannend, ik voel de positieve vibes en ben veel te curieus om dit te laten schieten. Bring it on! Al hoop ik wel dat ik niet als laatste overblijf om te kiezen welke uitdaging ik moet aangaan. Dan is er geen keuze meer!” De 8 bekende Vlamingen zijn alleszins klaar voor de kick-off van Beat VTM, die in september wordt gegeven.

Niet voor publicatie:
Foto's uit het persbericht kan je downloaden via https://communicatie.vtm.be. Uitgebreid fotomateriaal vind je op https://persweb.be/.

Sylvia De Doncker Sr. Press Officer, DPG Media

 

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde