Skip to Content
Ook Elien en Cyriel gaan met twee singles verder in ‘Boer zkt Vrouw’

Ook Elien en Cyriel gaan met twee singles verder in ‘Boer zkt Vrouw’

Zondagavond kozen Elien en Cyriel met welke singles zij het laatste traject van hun zoektocht naar een partner willen verder zetten. 

Met pijn in het hart besloot Elien om Stijn te laten gaan en Lorenz beseft dat het een moeilijke keuze was voor haar. Om terug rust te vinden en het hoofd leeg te maken, neemt hij de boerin mee naar de Lommelse Sahara. En hij bekent: “Ik begin toch wel iets te voelen voor jou. Het begint te kriebelen.” Maar hij geeft ook toe niet van plan te zijn om onmiddellijk zijn intrek te nemen in de boerderij. En dat zorgt ervoor dat Elien blijft balanceren tussen haar verstand en haar gevoel. Maar ook Dries is nog kandidaat, en hij is vastberaden om het hart van Elien voor zich te winnen. “Ze is de perfecte madam: knap, goed in de omgang, vlot, sociaal. Zij is gewoon de persoon naar waar ik op zoek ben”, vertelt hij.

Story image

Nadat Laura zelf besliste om de boerderij te verlaten, blijven bij Cyriel Els en Zoë over. En tot grote verrassing én opluchting van beide meisjes, krijgen zij eindelijk een duidelijker beeld van de verlegen en introverte West-Vlaming. “Het zijn twee topdames, met gelijkenissen maar toch verschillend. Ze zijn het allebei waard om mee te doen, dus het wordt moeilijk kiezen”, beseft Cyriel.

Story image

Niet voor publicatie
De foto’s uit het persbericht kan je downloaden via communicatie.vtm.be of foto.dpgmedia.be.

Isabelle Couvreur Press Officer, DPG Media
Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via [email protected]

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde