Ontpoppen Nathalie Meskens en Erhan Demirci zich tot een ijzersterk quizduo in Even Goeie Vrienden?

Ontpoppen Nathalie Meskens en Erhan Demirci zich tot een ijzersterk quizduo in Even Goeie Vrienden?

Van maandag tot donderdag om 21u50 bij VTM

Een nieuwe week betekent ook een nieuwe lading quizduo’s in Even Goeie Vrienden. Nu maandag 21 november om 21u50 wordt de nieuwe spelweek ingezet met quizkoppel Nathalie Meskens en comedian Erhan Demirci. Nathalie herkent Erhan niet meteen en geeft toe dat quizzen iets is wat totaal buiten haar comfortzone valt: “Ik doe dit speciaal voor jullie”, lacht ze naar quizmasters Jens Dendoncker en Julie Van den Steen. Voor Erhan is het zijn eerste keer op VTM: “Chique hier, precies Hollywood”, lacht hij. De vage kennissen nemen het op tegen acteursduo Martine Jonckheere en Bert Haelvoet. “Ik quiz wel eens sporadisch maar ik ben iemand die niet logisch kan nadenken. Maar ik weet soms wel het antwoord op rare vragen”, lacht Martine. 

Bekijk hier de preview uit de aflevering:

Doorheen het spel mogen de duo’s naar hartenlust overleggen want quizzen doen ze in geluidsdichte boxen. Naast de gebruikelijke twaalf pittige themaschemavragen, krijgen de duo’s nog drie extra vragen voorgeschoteld van een BV als mini-hologram. Deze week is dat niemand minder dan basketballegende Ann Wauters, die vragen heeft meegebracht over vrouwen met (basket)ballen. En alsof dat nog niet genoeg is, spelen de quizkoppels nog een rondje gezichtsherkenning: mensen die ze zéker al heel vaak gezien hebben, maar van waar kennen ze die nu weer?

Niet voor publicatie:

De foto’s uit het persbericht kan je downloaden via communicatie.vtm.be.
​​​​Fotomateriaal vind je op foto.dpgmedia.be.

De video kan je delen via deze embedcode: <div style='padding-top: 56.25%; position: relative; height: 0; width: 100%;'><iframe allowfullscreen='' class='mc-embed' height='100%' mozallowfullscreen='' src='https://mychannels.video/embed/340884?automute=true&autoplay=true&pip=false&single_play=true&sticky=false' style='border: 0; position: absolute; left:0; top: 0; overflow:hidden;' webkitallowfullscreen='' width='100%'></iframe></div>

Lieze Schoofs Press Officer DPG Media

 

 

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde