Skip to Content
Nieuwkomer Bianca werd vrachtwagenchauffeur dankzij ‘Lady Truckers’

Nieuwkomer Bianca werd vrachtwagenchauffeur dankzij ‘Lady Truckers’

Lady Truckers, maandag 18 april om 21u50 bij VTM 2

In een nieuwe aflevering van Lady Truckers, maandag 18 april om 21u50 bij VTM 2, maakt “De Rookie” Bianca uit Ravels haar opwachting. Als kind had ze de droom vrachtwagenchauffeur te worden, maar die schoof ze in de koelkast voor haar gezin van vier. Nu haar kinderen wat ouder zijn trok het programma Lady Truckers Bianca over de streep om haar meisjesdroom eindelijk waar te maken. “Ik wil dit al 26 jaar lang, maar het is er nooit van gekomen. Nu is het moment daar. Door het programma Lady Truckers is het echt beginnen kriebelen. Zo van: ja, dat wil ik!”. Ze trok haar stoute schoenen aan en behaalde haar CE-rijbewijs. Al snel mocht ze achter het stuur van een tankwagen kruipen, waar ze inmiddels al 2 maanden als fiere lady trucker vertoeft.

Door een routineoperatie raakte Bianca 3 jaar geleden doof aan haar rechteroor, maar dat houdt haar niet tegen haar droomjob perfect uit te oefenen: 

In de nieuwe aflevering van Lady Truckers krijgt Bianca een gloednieuwe truck van haar werkgever. Het wordt een emotioneel moment. Verder gaat Lady Truckers ook on the road met Linda, die net als Brenda geregeld op collega-vrachtwagenchauffeurs moet vloeken, Alexia, die voor een aartsmoeilijke parkeeropdracht staat, en Saidja, die een ‘oeps’-momentje beleeft wanneer ze een foutje maakt bij het lossen.


Niet voor publicatie:

De foto’s uit het persbericht kan je downloaden via communicatie.vtm.be of  foto.dpgmedia.be.

De preview kan je downloaden via deze embedcode: <div style='padding-top: 56.25%; position: relative; height: 0; width: 100%;'><iframe allowfullscreen='' class='mc-embed' height='100%' mozallowfullscreen='' src='https://mychannels.video/embed/297221?automute=true&autoplay=true&pip=false&single_play=true&sticky=false' style='border: 0; position: absolute; left:0; top: 0; overflow:hidden;' webkitallowfullscreen='' width='100%'></iframe></div>


Lieze Schoofs Press Officer DPG Media

 

 

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde