Nieuwe verdachtmakingen leiden tot (krokodillen?)tranendal in De Verraders

Nieuwe verdachtmakingen leiden tot (krokodillen?)tranendal in De Verraders

Aflevering 8 op zondag 5 november om 19u55 en aansluitend in De Verraders: De Ronde Tafel om 21u30 bij VTM

Story image

Dag 8 in De Verraders en de laatste rechte lijn naar de finale wordt ingezet. Op zondag 5 november valt er een belangrijk wapen voor de verraders weg, want er mogen vanaf nu geen bondgenoten meer verleid worden. Valt er een verrader weg, dan komt er geen andere meer in de plaats. Na een nieuwe moord resten er nog 7 bondgenoten en 3 verraders in het spel. Iedereen verdenkt iedereen en ook de verraders zelf lijken er niet meer aan te ontsnappen. Die verdachtmakingen doen de emoties erg hoog oplopen en leiden tot een tranendal bij meerdere deelnemers. Echte tranen of krokodillentranen?

Aan tunnelvisies geen gebrek de voorbije weken en dat is nu niet anders. Eén van de bondgenoten richt z’n pijlen op verrader Guy en ook een tweede verrader loopt in de kijker. Sarah komt namelijk te weten dat haar vertrouweling Charlotte één van de hoofdverdachten is en licht haar meteen in. De geruchtenmolen draait op volle toeren en vertrouwensbanden worden in twijfel getrokken. Kunnen de verraders de verdenkingen nog afwenden? “Het is de eerste keer dat alle verraders zich moeten verdedigen”, klinkt het bij Charlotte. “Dat gaat daar een gediscussieer zijn van jewelste”, besluit Bart. “Ik krijg er nu al koppijn van.

Bekijk de preview hier:

Een nieuwe missie biedt misschien mogelijkheden voor de verraders. Staf wacht de groep op bij een bakkerij in een pittoresk Frans dorpje. Daar moeten ze de plaatselijke bakker helpen met de leveringen. “Als jullie erin slagen om minstens 9 van de 12 bestellingen juist af te leveren, mogen jullie allemaal naar de wapenkamer. Zo niet, dan blijft ze op slot.” Alles of niets: dat klinkt als muziek in de oren van de verraders. Zonder bescherming van het schild kunnen zij vannacht vrijuit moorden onder de bondgenoten. Er staat hen dus maar één ding te doen: de missie boycotten. In de bakkerij breekt al snel totale chaos uit en daar maakt Charlotte handig gebruik van. Of neemt ze té veel risico’s?

Vincent Fierens gooit samen met Nora Gharib en Kim Van Oncen alle intriges op tafel in aflevering 8 van De Verraders: De Ronde Tafel

In De Verraders: De Ronde Tafel gaat host Vincent Fierens ook nu zondag om 21u30 dieper in op de aflevering van De Verraders. Samen met zijn gasten bespreekt hij het verraad, de leugens, de strategie en het wantrouwen uit de voorbije aflevering. Nu zondag schuift ex-bondgenoot Kim Van Oncen aan tafel om haar licht te laten schijnen op het huidige seizoen. Dat doet ook Nora Gharib, die enkele weken geleden als eerste bondgenoot werd vermoord. Vincent ontvangt verder ook de vermoorde en banneling van deze week.

Loïc Van Impe ontrafelt de geheimen van bannelingen en vermoorde deelnemers in Het Uur Van De Waarheid op VTM GO

Waar De Verraders stopt, gaat Het Uur Van De Waarheid door op VTM GO. Loïc Van Impe ontvangt meteen na hun vertrek uit het kasteel de slachtoffers van de verraders en de bannelingen en ontrafelt samen met hen de geheimen van het spel. Loïc serveert hen een heerlijke maaltijd terwijl ze hun hart luchten over het gespin in het kasteel. Als kers op de taart onthult Loïc de identiteit van de verraders aan de afvallers. Het Uur Van De Waarheid is elke zondag om 21u30 te zien op VTM GO. 

Niet voor publicatie
​De foto’s uit het persbericht kan je downloaden via communicatie.vtm.be.
​Bovenstaande preview is over te nemen via deze embedcode:
​<div style='padding-top: 56.25%; position: relative; height: 0; width: 100%;'><iframe allowfullscreen='' class='mc-embed' height='100%' mozallowfullscreen='' src='https://mychannels.video/embed/407808?automute=false&autoplay=true&pip=false&single_play=true&sticky=false' style='border: 0; position: absolute; left:0; top: 0; overflow:hidden;' webkitallowfullscreen='' width='100%'></iframe></div>

Sylvia De Doncker Sr. Press Officer, DPG Media
Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via [email protected]

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde