Skip to Content
Nieuw gastjurylid Sanchez beoordeelt de chalets en wie hengelt naar de eerste finaleplaats?

Nieuw gastjurylid Sanchez beoordeelt de chalets en wie hengelt naar de eerste finaleplaats?

Aflevering 6 op maandag 9 augustus om 22.20 bij VTM

Story image

Over twee weken beslist de jury van Vakantiehuis For Life wie voortaan zijn vakanties mag doorbrengen in zijn eigen verbouwde chalet. Nu maandag, 9 augustus om 22.20 bij VTM, maakt een nieuw gastjurylid zijn opwachtingen op het domein voor een laatste, tussentijdse inspectie in de chalets. Niemand minder dan ‘s lands meest gevreesde en ervaren werfleider ‘Meneer Sanchez’ komt langs. Zijn kritisch oordeel telt mee voor het eindklassement dat later de finalisten zal bepalen. “De duo’s zullen uit hun pijp moeten komen. Er is nog weinig tijd en nog véél werk. Maar in de laatste dagen presteer je normaal wel het meest want dan komt de meeste adrenaline vrij”, weet Sanchez. Tussendoor schudt hij nog heel wat nuttige tips voor de duo’s uit zijn mouw.

Bekijk hier de preview uit de aflevering: 

Naast de beoordeling van Sanchez, onderwerpt Julie de duo’s aan een nieuwe survivalproef. Dit keer met een torenhoge inzet... Het duo dat erin slaagt om als eerste een vis te vangen, is zeker van een plekje in de finale én mag gastronomisch gaan eten en overnachten. Erwin kijkt er meteen tegenop: “Als ik één ding haat is het vissen! Echt. Ik kan niet vier uur naar een dopper staan kijken die niet beweegt.” En ook Hannah en Christopher hebben hun twijfels: “Wij zijn totaal geen vismensen. We eten allebei geen vis, ik heb nog nooit een vis aangeraakt én we hebben geen vissen thuis. Echt een topproef voor ons”, lacht Hannah. Welk duo slaat een eerste finaleplaats aan de haak? 

De afleveringen van Vakantiehuis for Life zijn ook te (her)bekijken op VTM GO.


Niet voor publicatie:

De foto's uit het persbericht kan je downloaden via communicatie.vtm.be.
​Uitgebreid fotomateriaal vind je op foto.dpgmedia.be.

Bovenstaande preview is over te nemen via deze embedcode: <div style='padding-top: 56.25%; position: relative; height: 0; width: 100%;'><iframe allowfullscreen='' class='mc-embed' height='100%' mozallowfullscreen='' src='https://mychannels.video/embed/242113?automute=true&autoplay=true&pip=false&single_play=true&sticky=false' style='border: 0; position: absolute; left:0; top: 0; overflow:hidden;' webkitallowfullscreen='' width='100%'></iframe></div>

Maja Keldermans Press Officer, DPG Media
Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via [email protected]

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde