Skip to Content
‘Neighbours’ als nieuwe vaste afspraak bij VTM 2

‘Neighbours’ als nieuwe vaste afspraak bij VTM 2

Vanaf maandag 14 juni elke weekdag om 17u45

Story image

‘Everybody needs good neighbours!’ En daar is ook VTM 2 het mee eens. De zender pakt vanaf maandag 14 juni uit met de legendarische Australische reeks ‘Neighbours’ als nieuwe vaste afspraak in de vooravond. Vanaf dan mogen fans zich elke weekdag om 17u45 verwachten aan nieuwe afleveringen over de avonturen van de Australische buren in Ramsay Street. Dit najaar trakteert VTM 2 de kijkers op het 35ste jubileum van de reeks met een explosieve ‘End Game’: extra juicy drama, ontelbare cliffhangers en - niet toevallig - 3 doden en 5 huwelijken. Tijdens de zomer gaat Home and Away in zomerbreak, maar blijven de fans van Australische soaps bij VTM 2 dus zeker niet op hun honger zitten. Vanaf het najaar keert Home and Away terug naar het scherm en zullen beide reeksen elkaar elke weekdag in de vooravond opvolgen. 

Kristine Willems, channel manager: “We zijn heel blij dat we de topper Neighbours vanaf de zomer in ons aanbod kunnen schuiven als nieuwe vaste ‘buur’ voor Sturm der Liebe en in het najaar voor Home and Away. Het programma heeft duidelijk de kaart van de verjonging getrokken met knappe en frisse nieuwe gezichten in de cast. Natuurlijk zijn er ook de typische sterke en humoristische verhaallijnen rond de personages en hun liefdesleven, ruzies, geluk en ongeluk. Bovendien lanceren we de reeks niet alleen bij VTM 2 want wie een aflevering mist kan deze meteen na uitzending herbekijken op het gratis platform VTM GO.”  

Neighbours werd op 18 maart 1985 voor het eerst uitgezonden in Australië en groeide uit tot één van de meest iconische soapseries ooit. De reeks is ondertussen wereldwijd in meer dan 60 landen een vaste waarde in ontelbare huiskamers en won ook bijna 100 awards. Bovendien hebben heel wat beroemdheden hun carrière te danken aan het programma waaronder Kylie Minogue, Jason Donovan, Natalie Imbruglia en Guy Pearce. Neighbours kende al tientallen generieken en beginmelodieën, maar de bekende woorden ‘everybody needs good neighbours’ bleven altijd behouden.  


Niet voor publicatie:

De visual uit het persbericht kan je downloaden
via communicatie.vtm.be of foto.dpgmedia.be.

Maja Keldermans Press Officer, DPG Media
Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde