Skip to Content
Nathalie en Dennis als laatste Blind Getrouwd

Nathalie en Dennis als laatste Blind Getrouwd

Huwelijksfeest overschaduwd door ‘Bompa Rots’ die plots onwel wordt

Het hart van Nathalie moet een vreugdesprongetje hebben gemaakt toen ze Dennis met zijn 1m95 in de trouwzaal zag staan. Hiermee is alvast voldaan aan één heel belangrijk criterium: Nathalie kan letterlijk opkijken naar haar man. Ze begint vol ongeduld aan het Blind Getrouwd-avontuur: “Ik kan je zeggen dat ik ongelooflijk uitkijk naar het verhaal van ons en dat ik er alles aan zal doen om er een succesverhaal van te maken. Hier staan we dan op bladzijde één van ons verhaal dat hopelijk uitgroeit tot een dik boek.” 

Dennis werd bij de eerste aanblik van zijn bruid meteen van z’n sokken geblazen: “Ik heb heel veel moeite moeten doen om mijn mond niet te laten openvallen van verbazing. Want het zat er boenk op!” Dat zorgde er ook voor dat hij tijdens het uitspreken van de huwelijksgeloften volledig z’n kluts kwijt raakte. “Ik denk dat de zenuwen daar een beetje de bovenhand hebben genomen, maar hij meent wel wat hij zegt. En dat is voor mij het belangrijkste”, lachte Nathalie. 

Story image

‘Bompa Rots’ werd tijdens het avondfeest met hartproblemen afgevoerd naar het ziekenhuis. Hij heeft zijn kleindochter en haar man wel flink laten schrikken. “Een stevige surprise act”, zuchtte Nathalie. “Maar dat moet hij niet meer doen”.

Er werd acht keer ja gezegd en vier keer een openingsdans ingezet. De trouwpartijen zijn achter de rug en de nagelnieuwe koppels zijn vertrokken op honeymoon naar Kreta. 

Dennis: “Ik heb echt zin om samen op reis te gaan. Ik kijk er echt naar uit om elkaar verder te ontdekken. Niet alleen Kreta maar ook elkaar.”

“Lekker in het zonneke, ik kijk er naar uit.”, mijmert Candice. “Eindelijk die bikini’s nog eens aandoen.“Daar kijk ik ook naar uit!” lachte haar kersverse echtgenoot Marijn.

Hoe het de koppels verder vergaat onder de Kretenzische zon zie je in aflevering vier van Blind Getrouwd op zondag 7 maart om 19u55 bij VTM.

Niet voor publicatie:
Foto’s uit het persbericht kan je downloaden via https://communicatie.vtm.be.
Uitgebreid fotomateriaal vind je op https://persweb.be.

Kris Spaepen Press Officer, DPG Media
Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde