Skip to Content
Na uitschrijven van boete voor overdreven snelheid doet agent Francis een bekentenis: “Ik heb net ook een boete gehad”

Na uitschrijven van boete voor overdreven snelheid doet agent Francis een bekentenis: “Ik heb net ook een boete gehad”

Alloo bij de Wegpolitie: morgen, donderdag 10 december, om 21.50 bij VTM

Story image

Agenten Francis en Yann zetten morgen, donderdag 10 december om 21.50 bij VTM, een motard aan de kant met 160 km/h op de teller in Alloo bij de Wegpolitie. De boete bedraagt 155 euro. Na de controle doet Francis een bekentenis aan Luk Alloo en Yann: “Ik heb ook een boete gehad. Ik reed binnen een trajectcontrole 78 km/h waar het 70 is. Je krijgt dan nog een correctie van 6 km/h. Dus ik reed eigenlijk 2 km/h te snel. Dat is de tweede boete in mijn leven.” De vorige aflevering van Alloo bij de Wegpolitie werd ondertussen bekeken door 669.000 mensen, goed voor 35% marktaandeel (VVA 18-54, live+uitgesteld).

Wanneer agenten Gino en Griet zich iets voor 9 uur ‘s avonds begeven op de Antwerpse ring kunnen ze hun ogen niet geloven. Zes signalisatiewagens en vier vrachtwagens staan achter elkaar geparkeerd op de pechstrook. “Wat is dat hier allemaal? Die gaan toch niet op de pechstrook blijven staan? Dat kan toch niet? Het is nog geen 9 uur en ze staan hier al te verzamelen”, aldus Gino. “De pechstrook is geen verzamelplaats”, vult Griet aan.

‘Alloo e polizia sulla strada’, zo zou Alloo bij de Wegpolitie in Italië worden uitgezonden. Dat komt Luk Alloo te weten wanneer hij twee jonge mannen te hulp snelt tijdens het vervangen van een autoband: “We proberen het wiel te vervangen, maar we weten niet of we juist bezig zijn”, klinkt het. Luk kruipt mee onder de wagen en toont hen waar ze de krik moeten plaatsen.

De afleveringen van Alloo bij de Wegpolitie zijn ook te (her)bekijken op VTM GO.


Niet voor publicatie:
De foto’s uit het persbericht kan je downloaden via communicatie.vtm.be
Uitgebreid fotomateriaal vind je op foto.dpgmedia.be

Machteld Paredis Press Officer, DPG Media
Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde