Skip to Content
Na het undercover verblijf van de eigenaars moet opnieuw een duo Zanziblue verlaten

Na het undercover verblijf van de eigenaars moet opnieuw een duo Zanziblue verlaten

Paradijs zoekt Personeel, dinsdag 17 maart om 20u35 bij VTM

Op dinsdag 17 maart om 20u35 breekt een spannend moment aan: de eigenaars van Zanziblue, Cris en Cristina, hebben incognito hun intrek genomen in het hotel en de vier resterende kandidaat-duo’s wisten niet dat zij hen de voorbije 24 uur bediend hebben.Veel tijd om te bekomen van de verrassing hebben de duo’s niet want ook de andere klanten verwachten een perfecte vakantie.

’s Morgens blijft de reveal van Cris en Cristina gespreksonderwerp nummer één. Eén voor één worden de duo’s bij het eigenaarskoppel verwacht voor een sollicitatiegesprek.
​Amy en Arno bijten de spits af en mogen als eersten de eigenaars proberen te overtuigen van hun kwaliteiten. Tijdens de gesprekken moet het resort wel blijven draaien en de duo's herorganiseren zich om als één team Zanziblue te runnen. Elise werpt zich alvast op als leider.

Na de gesprekken tussen de eigenaars en de duo’s is het nu aan de Zanziraad om te beslissen wie het paradijs moet verlaten. Ze hebben de prestaties en persoonlijkheid van de kandidaten opnieuw geëvalueerd na de feedback van de eigenaars. “We hebben vooral gekeken naar de geleverde diensten. Dit hotel heeft vijf sterren en die standaard werd niet bereikt”, aldus jurylid Yannick Busaan. Voor welk koppel eindigt de droom vanavond?

Story image

Paradijs zoekt Personeel op dinsdag 13 maart om 20u35 bij VTM en ook op VTM GO.

Niet voor publicatie
De foto’s uit het persbericht kan je downloaden via communicatie.vtm.be of foto.dpgmedia.be.
​Alle info over de deelnemende duo’s vind je hier.

Isabelle Couvreur Press Officer, DPG Media
Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via [email protected]

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde