Moment suprême in Blind Getrouwd - Het Vijfde Huwelijk: blijven Karen & Sharon getrouwd of willen ze scheiden?

Moment suprême in Blind Getrouwd - Het Vijfde Huwelijk: blijven Karen & Sharon getrouwd of willen ze scheiden?

Afleveringen 13 tem 16 op zaterdag 16 december beschikbaar op VTM GO

Story image

Wordt het een ‘ja’, of een ‘neen’? Meer opties zijn er niet tijdens het beslissingsmoment van Karen en Sharon, die na 7 weken huwelijk moeten kiezen of ze getrouwd willen blijven of niet. Zaterdag 16 december komen op VTM GO de laatste 4 afleveringen van Blind Getrouwd - Het Vijfde Huwelijk online en is de kijker getuige van de - mogelijks - laatste dagen samen van het jonge stel. 

Vijf dagen voor het beslissingsmoment nemen de dames afscheid van mekaar om elk wat dingen op een rijtje te zetten. Want als je beslist om getrouwd te blijven of te scheiden, ga je maar beter niet over één nacht ijs. Vooral voor Karen, die in tegenstelling tot Sharon nog geen vlinders ervaart, brengt de tijd apart misschien wel raad: “Ik heb tot nu toe nog niet echt de kans gekregen om eens tot mezelf te komen, om echt eens na te denken hoe ik me nu voel, wàt ik exact voel voor Sharon,... Mis ik haar als ze er niet is, voel ik me beter met haar erbij, verlang ik naar haar als ze er niet is,...? Ik denk dat deze dagen veel duidelijk zullen maken voor mij.” 

Bekijk hier de teaser:

Tijd hebben ze niet weggegooid, maar toch is het erop of eronder, nu of nooit voor Karen en Sharon: wordt het ‘ja’ of ‘neen’? Je ziet het in de laatste aflevering van Blind Getrouwd - Het Vijfde Huwelijk, op zaterdag 16 december op VTM GO en op donderdag 28 december om 21u45 op VTM.

Niet voor publicatie:

Elle De Leeuw Senior Press Officer

 

 

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde