Skip to Content
“Moeilijkste jurymoment tot nu toe” in Huis Gemaakt

“Moeilijkste jurymoment tot nu toe” in Huis Gemaakt

Aflevering 16 op donderdag 26 mei om 20u35 bij VTM

Huis Gemaakt gaat in één rechte lijn naar de finish. Op donderdag 26 mei moeten de koppels nog één grote hindernis overwinnen om te kunnen starten aan de allesbepalende finaleweek. In het deadlineweekend worden in de panden drie fonkelnieuwe keukens geleverd en kan de afwerking beginnen. De verbouwers zetten alles op alles om de laatste kamerprijs van 2.000 extra budget binnen te slepen. En dat werpt vruchten af, want de jury staat voor een aartsmoeilijke keuze. “Dit is het moeilijkste jurymoment tot nu toe”, aldus Hadisa. “De koppels zijn aan elkaar gewaagd en de keukens ook”, vult Gert aan. Wie haalt de kamerprijs binnen en gaat met een goed gevoel de finaleweek in?

Anaïs & Cedric hebben in Antwerpen wilde plannen. Zij kozen voor een roze keuken. Het betegelen van de vloer bracht hun stresslevel naar ongeziene hoogte, maar na een paar ingrepen kan er nu eindelijk verder gewerkt worden. Al dreigt de werf opnieuw even stil te liggen voor een belangrijke bezoeker: Anaïs’ oma en bekende sopraan Erika Pauwels.

Eline & Younes deinzen niet terug voor gedurfde kleuren in hun interieur. De woonkamer is knaloranje en in de eetkamer gaan ze voor een groot, groen kleurvlak. Eline wil de eetkamer helemaal in Chinese stijl inrichten en haalt daarvoor de Oosterse lamp terug boven, die door Gert werd afgekeurd in de woonkamer. Komt ze deze keer wel tot haar recht?

Het gebeurt niet vaak, maar in Boortmeerbeek worden Alexia & Emiel even stil wanneer hun nieuwe keuken wordt geleverd. “Ik heb voor het eerst het gevoel dat we het huis ook kunnen verliezen”, mijmert Alexia. “De realiteit komt dichterbij. We gaan knallen want ik wil dit niet afgeven. Echt niet!” En dus gaat het koppel in de keuken voor niets minder dan perfectie. De tegels in de keuken lijken al helemaal perfect te hangen. Maar misschien is niet alles wat het lijkt?

Niet voor publicatie:

De foto’s uit het persbericht kan je downloaden via communicatie.vtm.be of foto.dpgmedia.be.

Sylvia De Doncker Sr. Press Officer, DPG Media
Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via [email protected]

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde