Skip to Content
‘Mister Durbuy’ Marc Coucke komt langs en deelt de eerste punten uit in Vakantiehuis For Life

‘Mister Durbuy’ Marc Coucke komt langs en deelt de eerste punten uit in Vakantiehuis For Life

Aflevering 2 op maandag 18 juli om 20u25 bij VTM

Na een uitdagende eerste game kon elk duo vorige week de sleutels van zijn eigen chalet op de kop tikken. Helaas hangt er aan die droomchalet nog een fikse verbouwing vast. En die begint met… afbraakwerken. Terwijl de sloop- en breekwerken volop bezig zijn, moeten de duo’s zich ook voorbereiden op de komst van het eerste jurylid. Niemand minder dan Marc Coucke, eigenaar van Les Jardins de Durbuy, komt langs om het concept van de chalets te beoordelen en de eerste punten uit te delen. “Er staan hier 237 huisjes en ze zijn allemaal verschillend. Het belangrijkste is het verhaal dat ze willen vertellen met hun chalet en het gevoel dat ze willen uitstralen. Het ideale vakantiehuisje is een waar iemand zich goed voelt”, vertelt Marc Coucke.  

Hartsvriendinnen Anke en Sophie hebben een glashelder concept in gedachten: ze willen zich focussen op vriendengroepen die samen een gezellige tijd kunnen doorbrengen in hun chalet. Om hun concept compleet te maken, hebben ze nog een speciale eyecatcher in gedachten. “We gaan zelf een bar maken waar je samen met je vrienden rond kan hangen. En we hebben ook plek voor een ‘rave cave’”, lachen ze.

Bekijk de preview hier:

Lobke en Mats pakken het iets rustiger aan. “We willen de natuur naar binnen trekken. Onze slagzin is dan ook: binnen buiten, buiten binnen. Kort en krachtig”, vertelt Mats. Nadat alle duo’s hun concept hebben voorgesteld, is het tijd voor de eerste punten. Wie kan jurylid Marc Coucke het meest bekoren? 

Tussen het bezoek van ‘Mister Durbuy’ door, starten de duo’s aan de eerste afbraakwerken. Junior en Laura werden opgezadeld met het eerste bouwnadeel en moeten 24u aan elkaar vastgeketend werken. En dat blijkt niet altijd even gemakkelijk. Mariam en Asma kregen dan weer het bouwvoordeel cadeau en kregen één dag de hulp van twee levende sloophamers bij de afbraakwerken. Dylan en Glenn die hen dat voordeel cadeau deden, hebben geen spijt van hun beslissing. “Ik heb het gevoel dat we nog niet hard hebben moeten werken om voor te staan op de rest”, klinkt het bij het duo. 

De afleveringen van Vakantiehuis for Life zijn ook te (her)bekijken op VTM GO.

Niet voor publicatie:
De foto’s uit het persbericht kan je downloaden via communicatie.vtm.be of foto.dpgmedia.be.

Bovenstaande video is over te nemen via deze embedcode:
​<div style='padding-top: 56.25%; position: relative; height: 0; width: 100%;'><iframe allowfullscreen='' class='mc-embed' height='100%' mozallowfullscreen='' src='https://mychannels.video/embed/315526?automute=false&autoplay=true&pip=false&single_play=true&sticky=false' style='border: 0; position: absolute; left:0; top: 0; overflow:hidden;' webkitallowfullscreen='' width='100%'></iframe></div>

Sylvia De Doncker Sr. Press Officer, DPG Media
Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via [email protected]

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde