Metejoor heeft instant spijt na knaller van een Knockout in The Voice Kids: “Ik ben gejost!”

Metejoor heeft instant spijt na knaller van een Knockout in The Voice Kids: “Ik ben gejost!”

Tweede Knockouts op vrijdag 3 november om 20u40 bij VTM 

Het belooft een muzikaal spektakel te worden op vrijdag 3 november bij VTM. Dan betreden een nieuwe lading getalenteerde kandidaten de arena van The Voice Kids voor de tweede Knockouts. Coach Metejoor is in zijn nopjes met zijn powerteam en kijkt uit naar de ‘boys-Knockout’ met trio Lars (14, uit West-Vlaanderen), Mirko (13, uit Limburg) en Ezra (14, uit Antwerpen) in de hoofdrollen. Lars betovert het publiek met zijn meeslepende versie van ‘Controle’ van Zoe Wees. Mirko, de mysterieuze performer, brengt een explosieve versie van ‘You Raise Me Up’ van Josh Groban. Terwijl Ezra uitgedaagd wordt met ‘The Show Must Go On’ van Queen. Na deze knaller van een Knockout zijn de vier coaches diep onder de indruk van het talent. Vooral coach Metejoor heeft onmiddellijk spijt van zijn beslissing om het trio samen te voegen. “Ik ben gejost! Mensen verklaren mij zot omdat ik jullie drie heb samengezet. Ik was hier heel bang voor.” Hij moet zelfs zijn hulpcoaches raadplegen om deze moeilijke knoop door te hakken. Wie gaat er door naar de halve finale voor team Metejoor? 

Bekijk hier de preview uit de aflevering: 

Ook coach Laura maakt het zichzelf niet gemakkelijk. Zij zet ‘mini’s’ Estée (11, uit Oost-Vlaanderen), Milena (11, uit Vlaams-Brabant) en Camille (10, uit Oost-Vlaanderen) samen voor een Knockout. “Het zijn drie dames met pit. Ze zijn super jong maar dat zou je niet zeggen als je hen hoort zingen. Ze hebben alle drie een klok van een stem”, vertelt Laura. Camille zingt ‘Believer’ van Imagine Dragons, Milena brengt ‘You Say’ van Laura Daigle en Estée stapt het podium op met ‘As It Was’ van Harry Styles. Na de Knockout staat Laura voor een hartverscheurende keuze…

Ook deze Knockouts komen aan bod: 

Knockout Team Laura: 

  • Ariona (14, uit Vlaams-Brabant) gaat de mysterieuze toer op met ‘Back To Black’ in de versie van Oscar And The Wolf. 
  • Ella (14, uit West-Vlaanderen) pakt uit met ‘Narcissist’ van Lauren Spencer-Smith.  
  • Milà (12, uit Antwerpen) smijt zich volledig met ‘Fall In Love With An Alien’ van The Kelly Family. 

Knockout Team Coely:

  • Laurence (14, uit Oost-Vlaanderen) steekt ‘Wings’ van Birdie in een eigen, uniek jasje. 
  • Nisa (14, uit Limburg) laat haar powerstem horen met ‘Angels Like You’ van Miley Cyrus. 
  • Eline (12, uit Henegouwen) stapt uit haar comfortzone met het nummer ‘Rise Up’ van Miley Cyrus. 

Knockout Team Pommelien: 

  • Saar (14, uit Oost-Vlaanderen) brengt plezier en dans naar het podium met ‘You’re The One That I Want’ van John Travolta & Olivia Newton-John. 
  • Sikudhani (12, uit Antwerpen) verrast met ‘The Winner Takes It All’ van ABBA. 
  • Olivia (10, uit Vlaams-Brabant) raakt een gevoelige snaar met ‘1 Step Forward, 3 Steps Back’ van Olivia Rodrigo. 

Niet voor publicatie: 

De foto's uit het persbericht kan je downloaden via communicatie.vtm.be of foto.dpgmedia.be.

Bovenstaande preview is over te nemen via deze embedcode: <div style='padding-top: 56.25%; position: relative; height: 0; width: 100%;'><iframe allowfullscreen='' class='mc-embed' height='100%' mozallowfullscreen='' src='https://mychannels.video/embed/407343?automute=true&autoplay=true&pip=false&single_play=false' style='border: 0; position: absolute; left:0; top: 0; overflow:hidden;' webkitallowfullscreen='' width='100%'></iframe></div>

Maja Keldermans Sr. Press Officer, DPG Media

 

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via [email protected]

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde