Skip to Content
Meteen opvallende bekentenissen in eerste week van ‘Waarheid, Durven of Doen’

Meteen opvallende bekentenissen in eerste week van ‘Waarheid, Durven of Doen’

Van maandag 25 juli tot donderdag 28 juli om 21u35 bij VTM

Waarheid, Durven of Doen’ is terug en zorgt van maandag tot donderdag voor zomerse gezelligheid. Tv-gezicht Astrid Coppens, acteur Mathias Vergels, voormalig wereldkampioen veldrijden Niels Albert en professioneel basketbalspeelster Julie Vanloo bijten de spits af op maandag 25 juli om 21u35 bij VTM. Astrid komt als eerste aan in de magische Oranjerie in Kortrijk, die vol lampionnen hangt waarin de uitdagingen van de avond verscholen zijn. Voor Niels Albert is het een blij weerzien met zijn mede-bondgenoot uit De Verraders. Tussen de gerechten door volgen ook de eerste pittige vragen: “Wie zag de gevangenismuren al eens van binnenuit?” Waarop twee gasten hun verhaal achter de tralies uit de doeken doen… "Ik zat de hele nacht in de cel...", biecht Astrid Coppens op. "Het was de langste nacht van mijn leven …"

Bekijk hier de preview:

Ruth Vandenberghe, de burgemeester van Kortrijk, komt de eerste gasten van het programma verwelkomen in haar Leiestad. Haar opdracht? Het viertal enkele streekgerechten blind laten proeven én raden. Wie onderscheidt de smaak van de Gulden Sporen-praline of de Kalletaart?

Ook de rest van de week belooft het er pittig aan toe te gaan in de Oranjerie. Op dinsdag 26 juli maken Nicolas Caeyers, Sieg De Doncker, Saartje Vandendriessche en comedian Jade Mintjens het gezellig met een zelfgemaakt menu. Op woensdag 27 juli worden Christoff, Roger van Damme, Aagje Vanwalleghem en Tinne Oltmans uitgedaagd en op donderdag 28 juli sluiten Loredana, Henk Rijckaert, Kirsten Flipkens en Junior Planckaert de week af.

‘Waarheid, Durven of Doen’ van maandag 25 tot en met donderdag 28 juli om 21u30 bij VTM. De afleveringen zijn ook te (her)bekijken op VTM GO.


Niet voor publicatie:

De foto's uit het persbericht kan je downloaden via communicatie.vtm.be 

Uitgebreid fotomateriaal vind je op foto.dpgmedia.be 

Bovenstaande preview is over te nemen via deze embedcode: <div style='padding-top: 56.25%; position: relative; height: 0; width: 100%;'><iframe allowfullscreen='' class='mc-embed' height='100%' mozallowfullscreen='' src='https://mychannels.video/embed/316927?automute=false&autoplay=false&pip=false&single_play=true&sticky=false' style='border: 0; position: absolute; left:0; top: 0; overflow:hidden;' webkitallowfullscreen='' width='100%'></iframe></div>

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via [email protected]

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde