Mediapersoonlijkheid Zara McDermott onthult de geheimen van Ibiza

Mediapersoonlijkheid Zara McDermott onthult de geheimen van Ibiza

‘Ibiza, de andere kant van het feesteiland’ op woensdag 3 en donderdag 4 juli in Telefacts Zomer om 22.25 bij VTM

Ibiza, het is niet alleen een topbestemming voor vele Belgen deze zomer, maar ook het onderwerp van Telefacts Zomer op woensdag 3 en donderdag 4 juli om 22.20 bij VTM. Het Spaanse eiland heeft naast een geweldige natuur veel te bieden, zeker voor feestvierders. Maar de laatste jaren trekt het meer en meer influencers en kapitaalkrachtige mensen aan. Birgit Van Mol duikt achter de schermen van de populaire bestemming.

Een feestje in een bekende club waar ook wereldsterren komen, kost je makkelijk tussen de 1000 en de 2000 euro. En dat nieuwe geld heeft ook een invloed op de criminaliteit. Zo zijn er bendes die gespecialiseerd zijn in het stelen van dure horloges, anderen beroven villa’s die onder meer vol designerkledij hangen. Ze betalen bijvoorbeeld poetsvrouwen om een raam te laten openstaan, zodat ze vlot binnen geraken. En ook drugsdealers zijn er bijzonder actief. Ze verkopen onder andere roze cocaïne op straat, of via de sociale media.

De Britse televisiepersoonlijkheid en BBC-medewerkster Zara McDermott verblijft het hele seizoen op Ibiza en gaat onder andere mee op pad met de politie, spreekt met een invloedrijke drugsdealer, een advocaat die gespecialiseerd is in het verdedigen van zware criminelen en een conciërge die werkt voor de superrijken. 

Ibiza, de andere kant van het feesteiland, op woensdag 3 en donderdag 4 juli in Telefacts Zomer bij VTM en op VTM GO.

Bekijk hier de trailer:

 


Niet voor publicatie:

Elle De Leeuw Senior Press Officer

 

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde