Skip to Content
Mathias en Staf vernuftig en gedurfd in nieuw seizoen van Code van Coppens

Mathias en Staf vernuftig en gedurfd in nieuw seizoen van Code van Coppens

Vanaf 20 november op zondag om 20u35 bij VTM

Een nieuw seizoen van Code van Coppens, vanaf zondag 20 november om 20u35 bij VTM, dat staat gelijk aan nieuwe hilarische themakamers, nieuwe mysterieuze raadsels en een resem nieuwe BV’s die zich aan de uitdagingen van de broertjes Coppens wagen. Slagen Pommelien Thijs en Francisco Schuster erin hun cool te bewaren in de kamers vol verrassing en misleiding? Hoe goed vullen Metejoor en Olivia Trappeniers elkaar aan om de knotsgekke codes te kraken? En durven Andy Peelman en Marie Verhulst nét dat stapje verder te gaan om als eerste te ontsnappen uit de kamers vol vernuftige raadsels? 

De broertjes Coppens  lieten ook dit seizoen hun ongebreidelde fantasie de vrije loop en creëerden de meest spitsvondige escape rooms, tot in de kleinste details uitgedacht en ingericht. Zo is er een tienerkamer: je durft er als volwassene sowiso al amper een voet binnen te zetten, maar het wordt pas helemaal next level wanneer Staf en Mathias er hun creatief ei leggen. Ook een kinderboerderij, een frituur en een visserij zijn enkele van de tot de verbeelding sprekende decors in  dit vierde seizoen. 

In de studio geeft Lieven Scheire op geheel eigen wijze toelichting bij de raadsels en opdrachten, kijken de BV’s, soms met een klein hartje, terug op hun avontuur én komen ze te weten welk duo er als eerste in slaagde om de Code van Coppens te kraken.

Story image

Intussen scoort Code van Coppens niet alleen in Vlaanderen: ook in Wallonië, Nederland, Denemarken en zelfs Dubai proberen bekende koppen de knotsgekke kamers van de broers Coppens te kraken. 

Liefhebbers van het tv-programma kunnen zich in nu ook zelf,  in real life, wagen aan de raadsels van de broertjes Coppens in Code van Coppens Unlocked. Staf en Mathias bedachten twee levensechte escape rooms die nog tot aan het einde van de kerstvakantie te beleven zijn  in de Stadsfeestzaal in Antwerpen. Meer info op www.codevancoppens.be

Niet voor publicatie
De foto’s uit het persbericht kan je downloaden via communicatie.vtm.be of foto.dpgmedia.be.

Elle De Leeuw Senior Press Officer

 

 

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde