Martijn kiest voluit voor de Nederlandse Lisanne, Michiel stuurt Kato huiswaarts

Martijn kiest voluit voor de Nederlandse Lisanne, Michiel stuurt Kato huiswaarts

Afloop aflevering 11 van Boer zkt Vrouw op zondag 12 mei bij VTM

Story image

Op zondagavond 12 mei liet de sympathieke melkveeboer Martijn uit Bree eindelijk in zijn hoofd én hart kijken: bij het finale keuzemoment koos hij voluit voor de Nederlandse boerendochter Lisanne, uit Limbricht. “Er is toch één iemand waar ik echt voor wil gaan, waar toch al gevoelens voor zijn. Ik durfde dat nog niet te laten zien omdat ik misschien iemand ga kwetsen en dat wil ik niet, maar als er één meisje overschiet ga ik daar voluit voor gaan en zal dat duidelijk zichtbaar zijn”, biechtte de boer op aan Dina Tersago. Even later bleek dat hij het niet over Chrissy, maar over Lisanne had. Chrissy pinkte een traantje weg, Lisanne bleef sprakeloos achter.

Bekijk hier het keuzemoment van Martijn:

In Geraardsbergen was het al een tijdje gezellig met z’n vieren, reden te meer om de 27-jarige Michiel iemand huiswaarts te laten sturen, want het is wel de bedoeling dat er maar één meisje overblijft. Rune en Anouchka ontsprongen de dans, voor Kato had Michiel minder goed nieuws. “Kato is niet minder leuk, het is een hele toffe dame. Maar bij haar voel ik zo niet de chemie om het zo te zeggen. En dat heb ik bij Rune en Kato iets meer”, verklaarde hij.

Bekijk hier het keuzemoment van Michiel: 

Story image

Niet voor publicatie:

Elle De Leeuw Senior Press Officer

 

 

 

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde