Marianne kiest vroeger dan verwacht voor Remco, Victor gaat voluit voor Rani

Marianne kiest vroeger dan verwacht voor Remco, Victor gaat voluit voor Rani

Boer zkt Vrouw - De Wereld Rond, afloop maandag 11 november

Een opvallende Boer zkt Vrouw – De Wereld Rond maandagavond 11 november, met veel tranen en een onverwacht keuzemoment.

Marianne kon in Finland de snijdende spanning tussen Remco en Ryan niet meer aan want hun onderlinge concurrentie woog op haar. Om terug rust in huis te brengen, besloot Marianne al iets vroeger dan verwacht één van hen huiswaarts te sturen, en dat werd Ryan.

Story image
Marianne: “Gisteren was een emotionele dag. Het botst tussen Ryan en Remco omdat ze twee totaal verschillende types mensen zijn. Vanochtend werd het me allemaal te veel, de situatie is te zwaar voor mij en ik voel me hier niet goed bij. Het zijn allebei superleuke mannen, ik kan met allebei goed overweg. Ik heb nog geen gevoelens, maar ik weet dat het met Ryan nooit iets meer zal worden dan vriendschap. Met Remco is dat anders. Wij zitten op dezelfde golflengte, ook qua manier van leven. Dat wetende leek het me best dat ik de knoop al doorhakte, ook al zou ik Ryan waarschijnlijk kwetsen, en dat doe ik niet graag.”
Remco: “Laat ons hopen dat ik die viking ben met het peperkoeken hartje waarnaar Marianne op zoek is”. 

In Bulgarije stond wél een gepland keuzemoment op het programma, maar ook dat verliep anders dan verwacht. Nog voor Victor een keuze maakte, gaf Jilly aan dat ze vindt dat Rani - die gevoelens heeft voor Victor - beter bij hem past. Dat vond ook Victor, want hij was sowieso van plan om voor Rani te kiezen.

Story image

Niet voor publicatie:
Foto’s uit het persbericht kan je downloaden via https://communicatie.vtm.be
Uitgebreid fotomateriaal vind je op https://persweb.be

 

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde