Marianne gaat voor een vervroegd keuzemoment: wie mag mee op romantische trip?

Marianne gaat voor een vervroegd keuzemoment: wie mag mee op romantische trip?

Boer zkt Vrouw - De Wereld Rond, maandag 11 november om 20.35 bij VTM

Story image

Een emotionele Marianne in Boer zkt Vrouw – De Wereld Rond op maandag 11 november. Achter de rug om van Remco en Ryan belt ze naar Dina Tersago. De spanning tussen de twee mannen de voorbije dagen, werd haar te veel. Zij zijn met verstomming geslagen wanneer Dina opduikt en voelen de grond onder hun voeten heet worden, want één van hen beiden moet vertrekken om de rust terug te brengen op de husky farm. Wie mag wel mee op romantische trip?

In Bulgarije leidt Victors roadtrip Jilly en Rani naar het immens grote domein van zijn nonkel Vincent, die hem al van in het begin van dit avontuur steunde door o.a. mee de brieven te lezen. Vincent neemt de tijd om met zijn petekind te praten over zijn eventuele gevoelens. De dames besluiten zelf de koe bij de horens te vatten.

En Stephan heeft nog steeds drie vrouwen op logement in Canada. Hij merkt dat Evelien zich afzijdig houdt en wil tijdens een avondje uit in de pub in Wilwood weten wat er aan de hand is. 

Story image

Niet voor publicatie:
Foto’s uit het persbericht kan je downloaden via https://communicatie.vtm.be
Uitgebreid fotomateriaal vind je op https://persweb.be

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde