Marianne, Etienne en Stephan moeten iemand huiswaarts sturen

Marianne, Etienne en Stephan moeten iemand huiswaarts sturen

Boer zkt Vrouw - De Wereld Rond, op maandag 28 oktober om 20.35 bij VTM

Story image

In Bulgarije is de boerderij van Victor in vakantie gegaan omdat alle oogst binnen is gehaald. Jilly, Rani en Silke hebben tot in de vroege uurtjes gedanst op het oogstfeest maar van uitslapen is geen sprake. De dames pakken hun valiezen om op roadtrip doorheen Bulgarije te trekken met Victor. De rotsen van Belogradchik zijn Unesco werelderfgoed en één van de boers favoriete plekjes.

Ook de dames van Etienne genieten van de buitenlandse natuur. In Kaapverdië gaan ze wellnessen in de natuurlijke baden aan de grillige rotskust. Dina zet echter een domper op de vreugde: het eerste keuzemoment is aangebroken. Isabelle, Rebecca of Sabine moet het prachtige eiland verlaten. En daar heeft Etienne heeft het er zeer moeilijk mee.

Ook in Finland moet gekozen worden en dat beseffen Remco, Ryan en Joeri maar al te goed. Deze laatste zet alles op alles om zijn gevoelens voor Marianne duidelijk te maken en verrast haar met een ontbijt met bubbels.

In Canada draait het leven van horse man Stephan rond paarden. Het is belangrijk dat zijn toekomstige vriendin zijn passie begrijpt. Aline en Evelien hebben al heel wat ervaring met paarden, Sara heeft ooit eens een paardrijkamp gedaan dus voor haar moeten een paar instructies misschien wel volstaan. Charlotte echter, heeft nog nooit op een paard gezeten en krijgt een intiemere privéles. Maar die sessie loopt al snel fout.

Story image

Niet voor publicatie:
Foto’s uit het persbericht kan je downloaden via https://communicatie.vtm.be
Uitgebreid fotomateriaal vind je op https://persweb.be

 

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde