Mabel krijgt onverwacht nieuws over vrijgezel Hans in B&B Zoekt Lief 

Mabel krijgt onverwacht nieuws over vrijgezel Hans in B&B Zoekt Lief 

Van maandag 31 juli tot donderdag 3 augustus om 20u40 bij VTM

Story image

Romantiek, spanning en onverwachte wendingen zijn de ingrediënten voor een nieuwe week van B&B Zoekt Lief. Vorige week nam Mabel een moeilijke beslissing door vrijgezel Marc naar huis te sturen, maar al snel kreeg ze spijt van haar keuze. Veel tijd om hierover te treuren krijgt ze niet, want elektricien Wim komt de spanning flink opdrijven. Mabel is meteen onder de indruk van Wims persoonlijkheid en uitstraling, maar onverwacht nieuws over Hans brengt haar volledig van slag… "Er is deze ochtend iets met Hans gebeurd. Hij voelde zich niet goed in zijn hotelkamer. Hij had steken in zijn borstkas en er is een ambulance langsgekomen. Ze hebben hem nu naar het ziekenhuis gebracht", klinkt het. Wat betekent dit voor hun toekomst samen?

Bekijk hier de video uit de aflevering: 

In Turkije worden de emoties tussen Sandra en Danny tot het uiterste gedreven. Een lief gebaar van Danny tijdens het klussen wordt niet begrepen door Sandra, wat tot een confrontatie leidt en de rebel in Danny naar boven haalt. "Wanneer is het goed voor jou, Sandra? Flirt maar wat voort met Guy", klinkt het bitsig. In Spanje neemt Wim zijn drie vrijgezellen mee op een mysterieuze verrassingsdate. Later die dag heeft hij een openhartig gesprek met Kelly over hun gevoelens. Ondertussen zorgt een nieuwe vrijgezel voor opschudding in het paradijs van Nele in Brazilië, en ook bij Alicia en Niels wordt de romantiek verstoord door de komst van een andere kandidaat. "We zaten net gezellig samen met een wijntje, maar er kwam een nieuwe kandidaat aan en ik mocht mijn wijntje alleen opdrinken," lacht Niels.


Niet voor publicatie:

De foto’s uit het persbericht kan je downloaden via communicatie.vtm.be of foto.dpgmedia.be.​

​De preview is over te nemen via deze embedcode: <div style='padding-top: 56.25%; position: relative; height: 0; width: 100%;'><iframe allowfullscreen='' class='mc-embed' height='100%' mozallowfullscreen='' src='https://mychannels.video/embed/390345?automute=true&autoplay=true&pip=false&single_play=true&sticky=false' style='border: 0; position: absolute; left:0; top: 0; overflow:hidden;' webkitallowfullscreen='' width='100%'></iframe></div>

Maja Keldermans Sr. Press Officer, DPG Media

 

 

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via [email protected]

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde