Maarten Janssen verlaat VTM

Maarten Janssen verlaat VTM

Story image

Maarten Janssen stopt bij VTM. Vier jaar geleden nam hij als channel manager het roer in handen van de grootste private tv-zender van België. In die periode kreeg VTM een diverser en avontuurlijker gezicht. Het werden vier succesvolle jaren, waarbij Maarten investeerde in vele nieuwe programma’s en bestaande titels een extra evenementiële uitstraling gaf.

Maarten Janssen:Een tv-zender leiden is een prachtjob, maar ook een vak waarin je voortdurend geleefd wordt. Na bijna tien jaar onafgebroken aan het hoofd van een zender te staan, begon het te kriebelen om mezelf opnieuw uit te dagen. En het leven is te kort om dat soort kriebels te negeren. Ik ben alle ongelooflijk getalenteerde collega’s, makers en gezichten waarmee ik mocht samenwerken eindeloos dankbaar. Mijn VTM-periode is één prachtig avontuur geweest. Mijn eerste werkweek, ruim vier jaar geleden, viel samen met de eerste coronalockdown. De maanden die daarop volgden zorgden voor de meest uitzonderlijke omstandigheden denkbaar om een zender in te runnen. Maar samen met een sterk team ben ik erin geslaagd om VTM vier absolute topjaren op rij te bezorgen. Ik ga nu bewust genieten van een zomer met volop tijd voor m’n man, onze dochter en onze pleegzoon, en daarna op naar nieuwe avonturen in de media.”
Dirk Lodewyckx, algemeen directeur radio, tv & streaming: “Een zender als VTM leiden vergt vele talenten. Maar het vergt ook veel van een mens. Ik ben Maarten bijzonder dankbaar voor zijn creativiteit, inzet en sterke bijdrage aan het succes van VTM. Maarten gaf op een unieke wijze kleur aan ons team en onze zender. En dat bracht jaar na jaar een schitterend resultaat. Ik wens Maarten alle succes toe”

Davy Parmentier stopt als creative director en wordt channel director VTM, naast Kristine Willems (channel director VTM 2, 3 & 4) en Calogero Macaluso (streaming director).

Niet voor publicatie:

De foto uit het persbericht kan je downloaden via communicatie.vtm.be of 

foto.dpgmedia.be

Sylvia De Doncker Sr. Press Officer, DPG Media
Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde