Luk Alloo viert ‘80 jaar Will Tura’ met grote verjaardagsshow bij VTM

Luk Alloo viert ‘80 jaar Will Tura’ met grote verjaardagsshow bij VTM

Bekende vrienden eren Will Tura op zondag 2 augustus om 20.30

Archieffoto VTM
Archieffoto VTM

Op zondag 2 augustus viert Will Tura zijn 80ste verjaardag. Een hoogdag die ook bij VTM niet onopgemerkt voorbijgaat. Wie anders dan Luk Alloo, die Will al jaren privé kent, kan hem beter in de bloemetjes zetten. In de unieke verjaardagsshow ‘80 jaar Will Tura’ viert Luk met tal van bekende vrienden ‘de keizer van het Vlaamse lied’ en blikken ze samen terug op de indrukwekkende carrière die hij op zijn palmares heeft staan. De special is op Wills verjaardag, zondag 2 augustus, om 20.30 te zien bij VTM.

Luk Alloo: “80 jaar Will Tura verpakt in één grote verjaardagsshow, dat is wat de VTM-kijkers te zien krijgen. Naast Wills verjaardag vieren we ook zijn uitzonderlijke carrière, waar heel wat bekende vrienden van hem over komen meepraten.”

Onder andere Koen Wauters, Paul Jambers, Ingeborg, Luc Appermont, Urbanus, Ben Crabbé en Patrick Lefevere zullen te gast zijn in ‘80 jaar Will Tura’. Samen met Luk blikken ze terug op de carrière en het leven van Will en vertellen ze hun meest persoonlijke anekdotes. Ook Wills eigen huisband is erbij en zorgt voor de nodige streep muziek.


Niet voor publicatie:
De foto's uit het persbericht kan je downloaden via https://communicatie.vtm.be/
Fotomateriaal vind je op https://persweb.be/

Machteld Paredis Press Officer, DPG Media
Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde