Skip to Content
Luk Alloo gaat langs bij een ALS-patiënt, een volkscafé en een swingerskoppel

Luk Alloo gaat langs bij een ALS-patiënt, een volkscafé en een swingerskoppel

Alloo in de Nacht: morgen, donderdag 26 maart, om 21.30 bij VTM

Story image

Morgen, donderdag 26 maart, zoekt Luk Alloo om 21.30 opnieuw naar nachtverhalen in Alloo in de Nacht. Luk wenst te benadrukken dat de opnames van Alloo in de Nacht dateren voordat de Coronacrisis uitbrak: "toen mochten mensen nog handen geven, elkaar knuffelen en elkaar zoenen. Iets wat we met z'n allen na de crisis tien keer zoveel zullen doen."

Luk bezoekt ALS-patiënt Laurent die ’s nacht tot 03.00 opblijft om films met Robert De Niro te kijken. Hij belt ook aan bij Jean-Marc en Natasha, een koppel dat seks heeft met een ander koppel. "We zijn niet exclusief voor elkaar", legt Jean-Marc uit. "We nodigen af en toe bij ons thuis een koppel uit en wisselen dan onze partner uit. We hebben daar geen probleem mee, dat is een aanvulling op ons seksleven."

Verder volgt Luk dokmeester Katrien in de Antwerpse haven, filmt hij om 02.00 's nachts in het bedrijf Vento dat hulpstukken voor luchtkanalen fabriceert en loopt hij iets na middernacht café De Tramstatie in Emblem binnen.


Niet voor publicatie:
De foto's uit de mail kan je downloaden via https://communicatie.vtm.be/
Uitgebreid fotomateriaal vind je op https://persweb.be/

Machteld Paredis Press Officer, DPG Media
Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde