Lotte Vanwezemael en twee andere nieuwe experten in Blind Getrouwd

Lotte Vanwezemael en twee andere nieuwe experten in Blind Getrouwd

Story image

Vanavond had host Davy Parmentier psychologe en seksuologe Lotte Vanwezemael (27), recent ook te zien in De Slimste Mens ter Wereld, te gast in ‘Wat een Dag’. En Lotte vertelde leuk nieuws: zij werkte de voorbije maanden als één van de nieuwe experten mee aan het vijfde seizoen van Blind Getrouwd. Ze is bachelor in psychologie, master klinische psychologie en seksuologie en doet momenteel een postgraduaat forensische psychodiagnostiek en counseling. Lotte werkt als psycholoog en seksuoloog bij Stemina, en doet individuele en groepsbegeleiding in het CAW Hasselt.

Samen met vier andere experten dook Lotte in de meer dan 3000 inschrijvingen. De Deense professor Gert Martin Hald deed de prematching door de kandidaten te onderwerpen aan een uitvoerig kwantitatief onderzoek. Daarna verdiepten naast Lotte Vanwezemael en klinisch seksuoloog en antropoloog Wim Slabbinck (reeds aanwezig in seizoen 3 en 4), ook twee andere nieuwe experten zich in de profielen.

Klinisch seksuoloog, relatie- en psychotherapeut Filip Geelen (36) en klinisch psycholoog en relatietherapeut Sarah Hertens (44) vervolledigen het expertenteam. Margo Van Landeghem en Sybille Vanweehaeghe zullen niet meer te zien zijn in de nieuwe reeks.

Story image
Lotte Vanwezemael: “Ik ben ontzettend verheugd mee aan boord te zijn van het nieuwe seizoen van Blind Getrouwd. We zijn beginnen draaien deze zomer en de opnames zijn nog volop aan de gang. Laat ons zeggen dat ik mijn bezigheid dus heb, aangezien ik uiteraard ook nog in mijn praktijk cliënten begeleid. Onze job als experten in Blind Getrouwd is deels achter de rug: de intensieve matchmaking is gebeurd enkele maanden geleden. Ondertussen kennen de deelnemers mekaar nog maar net, dus ik wacht mee in spanning af hoe ze het verdere traject zullen afleggen samen.”

Niet voor publicatie:
Het portret van Lotte Vanwezemael en de groepsfoto zijn te downloaden via deze link: https://we.tl/t-uAado9ECt0
Fotocredit: VTM

 

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde