Londen - Sydney: welkom aan boord van een van de langste rechtstreekse vluchten ter wereld

Telefacts Zomer op dinsdag 6 augustus om 22.40 bij VTM

Story image

Telefacts Zomer maakt op dinsdag 6 augustus kennis met passagiers die de reis van hun leven maken aan boord van de Qantas-vlucht QF2, het vliegend hotel dat passagiers in stijl vervoert tijdens een van de langste rechtstreekse vluchten ooit: Londen-Heathrow naar Sydney, in 24 uur. Malcolm neemt zijn eerste verre vlucht op zoek naar zijn lang verloren familie in Sydney terwijl Daniel, Bethanie en hun baby op weg zijn om een ​​nieuw leven te beginnen.

De toegewijde, zorgzame en vermakelijke Qantas Cabin Crew verlaten regelmatig hun gezin en thuis om service van wereldklasse te bieden op 42.000 voet. Wat zijn de voor- en nadelen van hun baan? Hoe bereiden ze hoog boven de wolken voedsel van restaurantkwaliteit? En op welke verborgen plek bevindt hun slaapplaats zich? Alle geheimen van één van de langste vluchten ontrafeld in Telefacts Zomer op dinsdag 6 augustus.

Niet voor publicatie:
Foto's uit het persbericht kan je downloaden via https://communicatie.vtm.be
Uitgebreid fotomateriaal vind je op https://persweb.be/.

 

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://persweb.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic en Joe

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde