Loïc, Liz, Davy of Silvana: wie wint de geldkoffer in Het Onbekende? 

Loïc, Liz, Davy of Silvana: wie wint de geldkoffer in Het Onbekende? 

Finale op maandag 15 april om 20u40 bij VTM 

Twee teams met nog elk twee spelers, maar slechts één van hen kan de winnaar zijn. Op maandag 15 april nemen Loïc & Liz uit team Groen en Davy & Silvana uit team Rood het tegen elkaar op in de finale van Het Onbekende. En die zal zich afspelen te land, ter zee en in de lucht. Het strijdtoneel? Het mysterieuze eiland St. Anastasia in de Zwarte Zee voor de kust van Bulgarije. Maar om daar te geraken moeten ze eerst nog één allerlaatste race winnen met de nodige dilemma’s. In de finale draait alles om snelheid, teamspirit, stalen zenuwen en – natuurlijk - keuzes maken. Bekend of onbekend? Elke keer opnieuw, tot de allerlaatste minuut. Wie kan zijn tegenstander het best lezen? Wie houdt zijn emoties het best onder controle? En bovenal: wie gaat naar huis met de geldkoffer?

“Ik sta hier in de finale, terwijl ik eigenlijk tijdens de eerste proef al na 5 minuten naar huis werd gestemd. Waar is de rest?”, lacht Silvana. Beide teams zijn vastberaden om als overwinnaar uit de strijd te komen. Maar om die ultieme plek in de finale te bemachtigen, moeten ze eerst de strijd met elkaar aangaan in een zenuwslopende race langs de kustlijn. Het wordt een nek-aan-nek race waarin elke keuze cruciaal blijkt te zijn…

Tot slot volgt de allesbepalende sprint van 350 meter naar het vliegtuig. Het duo dat als eerste in het vliegtuig zit, vliegt met zijn geldkoffer naar de ultieme finale. Het andere team blijft achter met lege handen. Voor hen eindigt het avontuur. Aangekomen op de allerlaatste halte van het avontuur speelt het winnende duo voor de grote prijs, tegen elkaar. Spelverdeler Axel Daeseleire heeft nog één allerlaatste, allesbeslissend dilemma voor hen in petto. 

Bekijk hier de preview uit de aflevering: 

Het Onbekende: maandag om 20u40 bij VTM en op Streamz. 


Niet voor publicatie: 

De foto’s uit het persbericht kan je downloaden via communicatie.vtm.be of foto.dpgmedia.be.

Bovenstaande preview kan je overnemen via deze embedcode: <div style='padding-top: 56.25%; position: relative; height: 0; width: 100%;'><iframe allowfullscreen='' class='mc-embed' height='100%' mozallowfullscreen='' src='https://mychannels.video/embed/437130?auto_mute=true&auto_play=true&pip=false&single_play=true' style='border: 0; position: absolute; left:0; top: 0; overflow:hidden;' webkitallowfullscreen='' width='100%'></iframe></div>

Maja Keldermans Sr. Press Officer, DPG Media
Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde