Linda’s legendarische comeback, Regi’s grootste monsterhits en een spectaculaire show: fans herbeleven ‘The Return’ van Regi bij VTM 2

Linda’s legendarische comeback, Regi’s grootste monsterhits en een spectaculaire show: fans herbeleven ‘The Return’ van Regi bij VTM 2

‘Regi in het Sportpaleis: The Return', zaterdag 4 november om 22u20 bij VTM 2 

Story image

She’s back. En hoe. In een kolkend Sportpaleis stond Linda Mertens afgelopen weekend tot grote euforie van alle fans weer aan de zijde van Regi tijdens zijn concert ‘The Return’. Wie de emotionele en nu al legendarische comeback van Linda miste, herbeleeft ‘The Return’ bij VTM 2 vanop de eerste rij. VTM 2 brengt het gigafeest van Regi op zaterdag 4 november om 22u20 naar de Vlaamse huiskamers. 

Linda’s langverhoopte terugkeer naar het podium is ongetwijfeld dé grote verrassing in Regi’s spectaculaire liveshow met al zijn monsterhits, een indrukwekkende lichtshow en een overdosis vuurwerk.  Al schudt Regi tijdens ‘The Return’ nog een heleboel verrassingen en special guests voor de in totaal meer dan 40.000 uitzinnige toeschouwers uit zijn mouw. Zo daalt popprinses CAMILLE - die binnenkort zelf vier keer het Sportpaleis vult - uit het dak neer om het er daarna af te blazen en maken andere leden van de Regi Family het gigantische feest compleet. Terwijl Maxine het Sportpaleis inpakt en Jaap Reesema het in vuur en vlam zet, zorgen Regi Academy-winnaars Pauline, Arno en Melanie voor vuurwerk.


Niet voor publicatie:

De foto's uit het persbericht kan je downloaden via communicatie.vtm.be of foto.dpgmedia.be.

Lieze Schoofs Press Officer DPG Media

 

 

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via [email protected]

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde