Liefdespijlen treffen doel in finale van B&B Zoekt Lief

Liefdespijlen treffen doel in finale van B&B Zoekt Lief

Uitbaatster Sandra vindt de liefde dankzij de realityreeks 

Story image

In een turbulente slotweek van B&B Zoekt Lief brak zonet het uur van de waarheid aan: het moment van keuzes maken en knopen doorhakken. Wim, Mabel en Nele kozen ervoor om happy single te blijven aan het einde van de reis. Maar Cupido's pijlen misten hun doel niet voor de andere deelnemers. Frank liet zijn oog vallen op Elsje, Alicia’s hart was voor Niels, en Sandra koos voor Tim. Vandaag, enkele maanden na het avontuur, zijn Sandra en Tim nog altijd dolgelukkig samen. 

In de B&B van Sandra schoot cupido laat, maar raak. De eerste drie vrijgezellen deden de vlinders niet fladderen, maar haar vierde gast Tim deed dat wel. Tijdens een laatste bijzondere date werden de vonken kort voor het beslissingsmoment vlammen. Sandra en Tim vormen nog steeds een gelukkig paar. Tim reist zo vaak als mogelijk naar Turkije en overweegt zelfs om naar Side te verhuizen. Concrete plannen zijn er nog niet. 

Bij Alicia en Niels brak hét moment afgelopen maandag eindelijk aan: de eerste kus. “Ik heb lang genoeg gewacht maar nu moet je weten dat ik voor je wil gaan, dat meen ik. Dit kan het begin zijn van iets moois”, klonk het bij Niels. Alicia en Niels beleefden zeven mooie maanden samen. Na een paar goede gesprekken over de toekomst, besloten ze elk hun eigen weg te gaan. Ook Frank voelde vlinders voor Elsje en legde zijn gevoelens bloot. Na de opnames beleefden de twee een fijne tijd. Toch besloten ze na drie maanden een punt te zetten achter hun relatie, voornamelijk vanwege de grote afstand.  

Geen vlinders in de B&B’s van Wim, Mabel en Nele. Wim had de afgelopen week last van keuzestress en besloot om geen enkele dame te kiezen. “Ik wou graag een lach op het gezicht toveren van iemand, maar dat gaat niet”, klonk het. Ondertussen vond Wim zijn geluk in een nieuwe relatie. Ook de klik die Mabel en Nele met hun mannen voelden, ging niet verder dan het vriendschappelijke. Mabel heeft wel nog geregeld sms-contact met Hans, Marc en Wim maar meer dan goede vrienden zullen ze niet worden. Na het programma reisde Nele enkele weken door Europa om haar batterijen op te laden. Ze speelt met het idee om haar B&B te verkopen en aan nieuwe avonturen te beginnen.  


Niet voor publicatie:

De foto’s uit het persbericht kan je downloaden via communicatie.vtm.be of foto.dpgmedia.be.​​

Maja Keldermans Sr. Press Officer, DPG Media

 

 

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde