Skip to Content
Liefde voor Muziek is terug vanaf maandag 4 april met een resem pakkende, catchy en unieke songs

Liefde voor Muziek is terug vanaf maandag 4 april met een resem pakkende, catchy en unieke songs

Nieuw seizoen met Davina Michelle, Pat Krimson & Loredana van 2 Fabiola, Suzan & Freek, Margriet Hermans, Koen Buyse van Zornik, CAMILLE en Ozark Henry

Story image

In het land van wijn en kaas zorgen Davina Michelle, Pat Krimson & Loredana van 2 Fabiola, Suzan & Freek, Margriet Hermans, Koen Buyse van Zornik, CAMILLE en Ozark Henry voor een ongezien muzikaal spektakel in het nieuwe seizoen van Liefde voor Muziek. Dit keer reizen de artiesten naar Zuid-Frankrijk om er vanaf maandag 4 april om 20u40 bij VTM één grote liefdesverklaring te brengen aan elkaars nummers. De artiesten treden uit hun comfortzone. Zo wagen Pat Krimson & Loredana van 2 Fabiola zich aan een broze en intieme song van Suzan & Freek, geeft Zornik zijn eigen interpretatie aan een nummer van Margriet Hermans en neemt Ozark Henry een CAMILLE-hit onder handen. Kippenvel, verrassende covers, ontroerende momenten, ambiance en bijzondere vriendschappen verzekerd. 

Op de Zuid-Franse topbestemming Cap D’Agde, omringd door prachtige zandstranden aan de Middellandse zee, leren de artiesten elkaar beter kennen. Ze overnachten in een chateau op Domaine Les Castans te midden van uitgestrekte wijngaarden en ver weg van alles en iedereen. Hun unieke, nieuwe songs delen ze met elkaar en de wereld vanuit Maison Nolly Prat Marseillan, aan de oevers van de Thau-lagune in de schilderachtige haven.

In de eerste aflevering op maandag 4 april om 20u40 krijgen lovebirds Suzan & Freek de eer om als eerste centraal te staan en te genieten van de covers die de anderen brengen. Aan Nederlandse oorwurmen geen gebrek, want het duo heeft een uitgebreid repertoire om uit te kiezen. Ozark Henry zingt voor het eerst ooit in het Nederlands, Margriet Hermans raakt een gevoelige snaar, Loredana en Pat zorgen voor dancevibes, Zornik voor het gitaarwerk, Davina Michelle overdonderd iedereen met haar unieke sound en CAMILLE brengt de Spaanse vibes naar Frankrijk. 

CAMILLE tovert dansnummer ‘Lift U Up’ van 2 Fabiola om tot intieme versie 

Afgelopen vrijdag stonden Miss Poes aka CAMILLE en Ridder aka Loredana tegenover elkaar in de finale van The Masked Singer. Het was uiteindelijk CAMILLE die met de titel ging lopen. De twee duiken nu ook op in het nieuwe seizoen van Liefde voor Muziek, waar ze elkaars nummers coveren. CAMILLE toverde het catchy dansnummer ‘Lift U Up’ van Pat en Loredana van 2 Fabiola om tot een geheel eigen versie. 

Bekijk de song ‘Lift U Up/ Hou Vol’ van CAMILLE hier: 


Niet voor publicatie:

De foto’s uit het persbericht kan je downloaden via communicatie.vtm.be
Fotomateriaal vind je op foto.dpgmedia.be

De video kan je delen via deze embedcode: <div style='padding-top: 56.25%; position: relative; height: 0; width: 100%;'><iframe allowfullscreen='' class='mc-embed' height='100%' mozallowfullscreen='' src='https://mychannels.video/embed/291907?automute=true&autoplay=true&pip=false&single_play=true&sticky=false' style='border: 0; position: absolute; left:0; top: 0; overflow:hidden;' webkitallowfullscreen='' width='100%'></iframe></div>

Maja Keldermans Press Officer, DPG Media
Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via [email protected]

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde