Leven ze nog lang en gelukkig? Emma en Emile en Mathieu en Isabelle beslissen of ze getrouwd blijven, of scheiden

Leven ze nog lang en gelukkig? Emma en Emile en Mathieu en Isabelle beslissen of ze getrouwd blijven, of scheiden

Voorlaatste aflevering van Blind Getrouwd op maandag 20 november om 20u35 bij VTM

Story image

Dé hamvraag in de voorlaatste aflevering van Blind Getrouwd: blijven Emma en Emile, en Mathieu en Isabelle getrouwd of besluiten ze te scheiden? Voor deze twee koppels loopt het experiment ten einde op maandag 20 november om 20u35 bij VTM. Fleur en Alexander, en Jolien en Brecht, genieten ondertussen nog even van hun laatste momenten samen en beslissen pas in de laatste aflevering of er een happily ever after in zit.

Emma en Emile, en Mathieu en Isabelle, herbeleven de voorbije 7 weken in hun hoofd wanneer ze enkele dagen gescheiden doorbrengen en de moeilijke knoop voor zichzelf proberen doorhakken. “Hoe dichter je bij het beslissingsmoment komt, hoe moeilijker het wordt”, klinkt het bij Emile. “De laatste weken was het lastiger in m’n hoofd omdat het niet eenvoudig was de beslissing te maken, ik geef dat eerlijk toe. Maar nu de beslissing is gemaakt en m’n speech is geschreven, is het wél een makkelijk moment. Maar het was dus niet op 1, 2, 3 beslist”. Het is erop of eronder, voor Emma en Emile.

Ook Mathieu en Isabelle brengen eerst even enkele dagen apart door om alles rustig op een rijtje te kunnen zetten. En dat doet beiden merkbaar deugd. “Ik kijk met een heel goed  gevoel terug op de afgelopen 7 weken, ondanks de moeilijke momentjes die er soms waren”, zegt Mathieu. “Ik heb hier hier veel uit geleerd, op heel veel vlakken. Nu ik aan het einde van het experiment ben, is het makkelijker om terug te kijken dan wanneer ik er middenin zat.” Zit een toekomst samen er alsnog in voor Mathieu en Isabelle? De kijker komt het te weten op maandag 20 november om 20u35 bij VTM en op VTM GO.

Bekijk hier de preview:

 


Niet voor publicatie:

Elle De Leeuw Senior Press Officer

 

 

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via [email protected]

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde