Skip to Content
Leidt de Griekse kennis van gastspeurder Ann Tuts tot een doorbraak in The Masked Singer?

Leidt de Griekse kennis van gastspeurder Ann Tuts tot een doorbraak in The Masked Singer?

Show 5 op vrijdag 11 februari om 20u35 bij VTM

Story image

Wie zijn Papegaai, Robots, Miss Poes, Schorpioen, Flamme Fatale, Ridder, Konijn en IJskoning echt? Eén ding is zeker: het is niet Ann Tuts. De actrice zetelt komende vrijdag in de vijfde show van The Masked Singer naast speurders Julie Van den Steen, Kevin Janssens en Andy Peelman. “Ik heb vorig jaar gekeken en mee geraden”, aldus Ann. “Ik vond het heel tof en wilde wel eens zien hoe het er achter de schermen aan toegaat. Ik denk dat ik een heel goed oog heb voor hoe mensen zich bewegen en stemmen goed kan herkennen. Als er iemand van De Kampioenen bij is, herken ik die direct.” Als extra speurder laat Ann meteen een nieuwe wind door The Masked Singer waaien. Haar kennis van het Grieks lijkt daarbij handig van pas te komen.

Vlak voor de performance van Robots springt één tip Ann in het oog. Een Griekse uitspraak op een spiegel. “Dat wil zeggen ‘ken uzelf’. Ik heb Griekse gedaan hé”, klinkt het, waarna Ann meteen een nieuwe theorie afsteekt. De verbazing bij de collega-speurders is groot. “Wat hebben wij hier wekenlang zitten doen? Bel gewoon Ann Tuts!”, besluit Andy. Zorgt Ann hiermee voor een doorbraak?

Alle 8 Masked Singers proberen hun identiteit deze week te verstoppen in 4 duels. Konijn charmeert met een hartstochtelijke Valentijns-ballade en Miss Poes probeert het hart van Kevin Janssens helemaal op hol te doen slaan. Terwijl Papegaai en Ridder de sfeer er stevig in houden, zorgt Flamme Fatale letterlijk voor vonken en vuur op het podium. En Schorpioen, die richt haar stekel deze keer naar IJskoning. Bij de speurders is de verwarring helemaal compleet…

Bekijk de preview hier:

Deze duels worden uitgevochten in show 5 van The Masked Singer:

Miss Poes met My Head & My Heart van Ava Max vs Robots met New York van Alicia Keys

Papegaai met Drag Me Down van One Direction vs Flamme Fatale met Firestone van Kygo

Schorpioen met Oops I Did It Again van Britney Spears vs IJskoning met Someone To You van Banners

Konijn met If I Ain’t Got You van Alicia Keys vs Ridder met Dance Again van Jennifer Lopez

Niet voor publicatie:
De foto’s uit het persbericht kan je downloaden via communicatie.vtm.be of foto.dpgmedia.be.

Bovenstaande preview is over te nemen via deze embedcode:
<div style='padding-top: 56.25%; position: relative; height: 0; width: 100%;'><iframe allowfullscreen='' class='mc-embed' height='100%' mozallowfullscreen='' src='https://mychannels.video/embed/282226?automute=false&autoplay=true&pip=false&single_play=true&sticky=false' style='border: 0; position: absolute; left:0; top: 0; overflow:hidden;' webkitallowfullscreen='' width='100%'></iframe></div>

Sylvia De Doncker Sr. Press Officer, DPG Media
Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via [email protected]

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde