Leiden een confettibom, jeukpoeder én Laura Tesoro het gezin Samyn naar 100.000 euro in Wie Zoekt Die Wint?

Leiden een confettibom, jeukpoeder én Laura Tesoro het gezin Samyn naar 100.000 euro in Wie Zoekt Die Wint?

Aflevering 4 op zaterdag 22 april om 20u25 bij VTM

Op zaterdag 22 april waagt een nieuw, prettig gestoord gezin zijn kans om in een half uur tijd 100.000 rijker te worden. Jens Dendoncker klopt aan bij de familie Samyn uit Bissegem en verstopt er maar liefst 1.000 geldbriefjes van 100 euro. Om die te zoeken raast het gezin als een tornado door hun eigen huis. Al het geld dat ze vinden, mogen ze houden. Wat ze met 100.000 euro zouden doen? “Belastingen betalen”, aldus mama Eveline. “Naar frituur Davy gaan, hier om de hoek, en heel veel frietjes bestellen om het te vieren”, vult dochter Femke aan. Nog nooit duimde Jens zo hard mee voor een grote vondst…

Verstoppers Henk, Anke en Johny hebben opnieuw geen genade voor de familie. Ze verstoppen onder andere 4.000 euro in een nagemaakte tochthond, 4.000 euro in een kluis, 2.000 in een schuursponsje, 3.000 in een chipskoker en 3.500 euro in een lawine van blikjes in de slaapkamerkast. En Henk zou Henk niet zijn mocht hij niet nog enkele ‘speciallekes’ in petto hebben. Hij experimenteert met een ballon gevuld met geld (en jeukpoeder!) boven het bed en installeert ook een heuse confettibom. “Overal in huis staan rode knoppen. Die moeten ze allemaal samen indrukken om het geld te krijgen… en confetti natuurlijk.

Gelukkig is er hulp onderweg. Jens heeft namelijk Laura Tesoro opgetrommeld om een handje te helpen. Een gigantische verrassing voor de familie zelf. “Of ik een goede zoeker ben? Als mijn lief zijn sleutels of portefeuille kwijt is, dan vind ik die altijd terug. Dat is toch al goed nieuws, toch?”, klinkt het bij Laura. En Jens merkt nog een troef op: “Jouw familienaam Tesoro, dat betekent zoveel als ‘schat’. De uitgelezen persoon dus om de schatkist van de familie Samyn te spijzen”. 

Bekijk de preview hier:

Slaagt Laura in dat opzet? En hoeveel euro’s kan het gezin bij elkaar rapen?

Niet voor publicatie:
Meer informatie over Wie Zoekt Die Wint vind je hier.
​​​​De foto’s uit het persbericht kan je downloaden via communicatie.vtm.be of foto.dpgmedia.be.

Bovenstaande video is over te nemen via deze embedcode:
<div style='padding-top: 56.25%; position: relative; height: 0; width: 100%;'><iframe allowfullscreen='' class='mc-embed' height='100%' mozallowfullscreen='' src='https://mychannels.video/embed/370617?automute=false&autoplay=true&pip=false&single_play=true&sticky=false' style='border: 0; position: absolute; left:0; top: 0; overflow:hidden;' webkitallowfullscreen='' width='100%'></iframe></div>

Sylvia De Doncker Sr. Press Officer, DPG Media
Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via [email protected]

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde