Skip to Content
‘Latem Leven’: meeleven met de bijzondere inwoners van Sint-Martens-Latem, waar het altijd net iets meer én anders mag zijn

‘Latem Leven’: meeleven met de bijzondere inwoners van Sint-Martens-Latem, waar het altijd net iets meer én anders mag zijn

‘Latem Leven’, binnenkort opnieuw bij VTM 2

Binnenkort opent VTM 2 opnieuw de deuren van enkele optrekjes in het idyllische Sint-Martens-Latem. ‘Latem Leven’ neemt de kijker mee in en het doen en laten van enkele inwoners van het piepkleine, kunstminnende en gefortuneerde dorpje aan de oevers van de Leie. Een tiental bijzondere mensen die in het kunstenaarsdorp wonen of werken geven een inkijk in het excentrieke en inspirerende, maar eveneens plezante, vrije en volkse leven in Latem. 

Van de flamboyante esthetisch arts Daniel Dimovski, tot de kunstzinnige natuurmens Auguste Boxy en de charismatische hondentrimster Jothi Impanis. De mensen in ‘Latem Leven’  hebben uiteenlopende bezigheden, dromen, passies en verlangens, maar hebben ook heel wat gemeen: ze hebben een aanstekelijke joie de vivre, zijn vrij van geest, halen meer uit het leven dan erin zit én ze hebben hun hart verloren aan het feeërieke Sint-Martens-Latem. In het pittoreske dorp - dat in de vorige eeuw naam en faam verwierf door een commune van gerenommeerde kunstenaars - mag het dan ook altijd net iets meer én anders zijn.


Niet voor publicatie:

De foto’s uit het persbericht kan je downloaden via communicatie.vtm.be of  foto.dpgmedia.be.

Lieze Schoofs Press Officer DPG Media

 

 

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via [email protected]

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde