Skip to Content
Lady Trucker Patricia: “Niemand geloofde dat ik de chauffeur was”

Lady Trucker Patricia: “Niemand geloofde dat ik de chauffeur was”

Dinsdag 27 april om 21.50 bij VTM 2

Story image

Morgen, dinsdag 27 april om 21.50, rijden de Lady Truckers opnieuw uit. De vorige aflevering haalde inmiddels 405.000 kijkers: 282.000 voor de aflevering op dinsdag en nog eens 123.000 voor de herhalingen (live+uitgesteld). ‘De Vrouw van Staal’ Patricia (51, Deerlijk) introduceert zich als laatste nieuwkomer. Ze vervoert dagelijks industriële metaalbuizen en platen en is als enige vrouw op de werkvloer erg geliefd bij haar collega’s. On the road vertelt ze over hoe het in een fractie van een seconde misliep tijdens haar eerste jaar op de baan: “Ik heb een zwaar ongeval gehad. Mijn schouder was gebroken en er zat allemaal glas in mijn gezicht. Iedereen kwam naar mij om te vragen waar de chauffeur van de vrachtwagen was. Ze geloofden niet dat ik dat was. Ik was er zelf uitgekropen.” 

Bekijk hier de preview uit de aflevering:

Lady Trucker Sara verving in het holst van de nacht een lekke band en ook de volgende dag loopt niet op wieltjes. Haar losplaats blijkt allesbehalve ‘vrachtwagenvriendelijk’. De omstaande chauffeurs hebben weinig geduld en ook het geduld van Sarah geraakt op: “Ga jij met de camion rijden of ik? Ezel! Vandaag lukt het mij niet.” 

Na het succes van Lady Truckers duikt VTM 2 vanaf 4 mei in de wereld van de Lady Bouwers. Daarin trekken straffe vrouwen er elke dinsdagavond  op uit met de camionette om hun handen uit de mouwen te steken in een geheel nieuwe arena: de bouwsector. 

De afleveringen van Lady Truckers zijn ook te (her)bekijken op VTM GO.


Niet voor publicatie:

De foto’s uit het persbericht kan je downloaden via communicatie.vtm.be.
​Uitgebreid fotomateriaal vind je op foto.dpgmedia.be.

De video kan je delen via deze embedcode: <div style='padding-top: 56.25%; position: relative; height: 0; width: 100%;'><iframe allowfullscreen='' class='mc-embed' height='100%' mozallowfullscreen='' src='https://mychannels.video/embed/222551?automute=true&autoplay=true&pip=false&single_play=true&sticky=false' style='border: 0; position: absolute; left:0; top: 0; overflow:hidden;' webkitallowfullscreen='' width='100%'></iframe></div>

Maja Keldermans Press Officer, DPG Media
Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via [email protected]

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde