Skip to Content
Lady Trucker Anuschka trotseert iedere dag moeilijk bereikbare wegen in een job vol risico’s

Lady Trucker Anuschka trotseert iedere dag moeilijk bereikbare wegen in een job vol risico’s

Lady Truckers, maandag 25 april om 21u50 bij VTM 2

Op maandag 25 april gaat Lady Truckers, om 21u50 bij VTM 2, de baan op met Anuschka. De Limburgse is 5 jaar lady trucker en heeft haar bijnaam “De Avonturier” niet gestolen. Elke dag rijdt Anuschka naar Duitsland om een lading bomen op te halen in het bos. Ze moet de juiste locatie zoeken aan de hand van coördinaten en haar rijkunsten bovenhalen op smalle, onverharde en soms steile wegen. De job is niet zonder risico’s: “Als we bruusk moeten remmen, kan het zijn dat de bomen door de container in onze cabine vliegen. Dat is het gevaarlijke aan het ‘bomenrijden’. Dat je omkantelt en een boom in je nek krijgt ”. Maar schrik heeft ze nooit. Integendeel, ze geniet met volle teugen van het truckersleven én het goede leven. Ze is een echte “zoetekont” en de koekjestrommel in haar cabine is altijd rijkelijk gevuld. Ook kampeerstoeltjes en een minibarbecue reizen altijd met Anuschka mee.

In de nieuwe aflevering van Lady Truckers vertelt Anuschka over haar leven voor het truckersbestaan. Dat zag er niet altijd even rooskleurig uit…:

Lady Truckers volgt ook Evelyne, die er van droomt met uitzonderlijk vervoer te rijden. Zij gaat voor het eerst alleen de baan op met een extra remorque, maar barst na een dag vol tegenslag in tranen uit. Alexia krijgt de inspectie over de vloer, Kiliana staat voor een zware taak en Linda vervoert een lading lekkers.


Niet voor publicatie:

De foto’s uit het persbericht kan je downloaden via communicatie.vtm.be of  foto.dpgmedia.be.

De preview is over te nemen via deze embedcode: <div style='padding-top: 56.25%; position: relative; height: 0; width: 100%;'><iframe allowfullscreen='' class='mc-embed' height='100%' mozallowfullscreen='' src='https://mychannels.video/embed/298662?automute=true&autoplay=true&pip=false&single_play=true&sticky=false' style='border: 0; position: absolute; left:0; top: 0; overflow:hidden;' webkitallowfullscreen='' width='100%'></iframe></div>


Sylvia De Doncker Sr. Press Officer, DPG Media
Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde