Kürt Rogiers, Julie Van den Steen, Christoff en William Boeva tonen hun favoriete Beste Kijkers-momenten

Kürt Rogiers, Julie Van den Steen, Christoff en William Boeva tonen hun favoriete Beste Kijkers-momenten

Allerbeste Kijkers: van maandag tot donderdag om 21.00 bij VTM

Het allerbeste van acht seizoenen Beste Kijkers? Dat schotelt Nathalie Meskens de kijkers van maandag tot en met donderdag om 21.00 voor bij VTM. “Het allerbeste uit Beste Kijkers is niet zomaar een aflevering van Beste Kijkers. Het is een compilatie van de allerbeste filmpjes, de allerbeste panels en zelfs de allerbeste presentatrices uit Beste Kijkers. Nu hopen dat ik erin zit”, lacht Nathalie.

Op maandag 6 juli duikt Kürt Rogiers in het Beste Kijkers-archief. “Amuseren? Het zal wel zijn! Bij Beste Kijkers is het altijd heel plezant. Je hebt namelijk een top presentatrice, fijne gasten en veel hilarische filmpjes. Daar dan nog eens het aller, aller, allerbeste van? Wat heeft een mens nog meer nodig?”, aldus Kürt. Hij toont ook zijn top 3 van leukste momenten met op de eerste plaats de meest adembenemende duik die ooit op film is vastgelegd. Een dag later, op dinsdag 7 juli, selecteert Julie Van den Steen haar drie favoriete fragmenten en vuurt daarnaast heel wat andere grappige filmpjes af op de kijkers.

William Boeva toont op woensdag 8 juli onder andere fragmenten waarin Nathalie heel wat ‘steken’ krijgt van haar panelleden. Op het einde van de aflevering geeft William zijn persoonlijke top 3 van de beste filmpjes uit Beste Kijkers mee. De week wordt op donderdag 9 juli afgesloten door Christoff. Naast zijn top 3 van de beste muzikale fragmenten, giet hij ook heel wat andere lachmomenten in een Allerbeste Kijkers-aflevering.

Wie nog verder wil lachen, kan de voorbije afleveringen van Allerbeste Kijkers en alle acht seizoenen van Beste Kijkers herbekijken op VTM GO.

Story image

Niet voor publicatie:
De foto's uit het persbericht kan je downloaden via https://communicatie.vtm.be/
Fotomateriaal vind je op https://persweb.be/

Machteld Paredis Press Officer, DPG Media
Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde