Skip to Content
Koppel laat appartement achter vol beschimmelde etensresten, pampers en volle frietketel

Koppel laat appartement achter vol beschimmelde etensresten, pampers en volle frietketel

‘De Vuilste Jobs van Vlaanderen’ op dinsdag 8 februari om 21u40 bij VTM 2

Story image

VTM 2 neemt de kijkers in ‘De Vuilste Jobs van Vlaanderen’ op dinsdag 8 februari om 21u40 mee op een typische werkdag van cleaners Tim en Sandy. Zij staan voor een immense opdracht. Een koppel huurders vertrekt plots met de noorderzon en laat daarbij het appartement en de garage tjokvol spullen achter, waaronder stinkende pampers, oude etensresten, een knuffel van Teigetje en zelfs een beschimmelde volle frietketel. Tijd om aan het boenen te slaan!

Bekijk hier de preview:

Eén keer per maand rukt straatveger André uit voor een speciale avondshift waarin hij op speurtocht gaat naar ongehoorzame burgers. Want wanneer de Oostendenaren hun vuilniszak te vroeg buitenzetten, scheuren de meeuwen ‘m gegarandeerd aan flarden. “In de zomer ligt het hier echt vol en zitten er soms 20 tot 30 meeuwen in te pikken! Da’s niet geestig”, vertelt André met een sappige West-Vlaamse tongval. Ontmaskeren André en zijn collega Michi al spittend door het afval de identiteit van de overtreders?

Story image

‘De Vuilste Jobs van Vlaanderen’, dinsdag 8 februari om 21u40 bij VTM 2 en ook op VTM GO.


Niet voor publicatie:

De foto’s uit het persbericht kan je downloaden via communicatie.vtm.be. Uitgebreid fotomateriaal vind je op foto.dpgmedia.be

Bovenstaande video is over te nemen via deze embedcode: <div style='padding-top: 56.25%; position: relative; height: 0; width: 100%;'><iframe allowfullscreen='' class='mc-embed' height='100%' mozallowfullscreen='' src='https://mychannels.video/embed/281549?automute=false&autoplay=false&pip=false&single_play=true&sticky=false' style='border: 0; position: absolute; left:0; top: 0; overflow:hidden;' webkitallowfullscreen='' width='100%'></iframe></div> 


Charlotte Everaert Junior Press Officer DPG Media
Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via [email protected]

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde