Kijkplezier à volonté bij VTM GO in juni: van Blind Getrouwd Nederland tot 13 Geboden en Game of Thrones

Kijkplezier à volonté bij VTM GO in juni: van Blind Getrouwd Nederland tot 13 Geboden en Game of Thrones

Aan kijkplezier zal het volgende maand alvast niet ontbreken want in juni valt er weer heel wat te bingewatchen bij VTM GO. De Vlaming vindt duidelijk zijn weg naar het gratis online videoplatform: zo waren er in de maand mei al meer dan 600.000 actieve gebruikers. Ook in juni valt er heel wat te ontdekken. Zo nemen de geliefde Familie-acteurs sinds begin mei de kijkers mee doorheen de hoogtepunten uit de voorbije 29 seizoenen in ‘t Zit In De Familie. De acteurs bundelen de strafste, grappigste en meest onvergetelijke momenten, aangevuld met anekdotes en goed bewaarde geheimen. In juni verschijnt er iedere vrijdag om 14u00 een nieuwe aflevering. 

VTM GO trakteert de kijkers in juni op een nieuw seizoen van het Nederlandse liefdesexperiment Blind Getrouwd. Maar liefst 3500 singles hebben zich in Nederland aangemeld voor het vijfde seizoen. Daaruit worden 12 mensen met elkaar gematcht voor een uniek experiment. En ook in de telenovelle Sara draait alles om de liefde. De reeks is op dit moment ook bij VTM te zien. Wie niet kan wachten, kan alles al bingen op VTM GO, wat tot nu toe al een groot succes is: Sara had al meer dan 3,2 miljoen views in mei. 

Een Vlaamse serie verslinden kan in juni bij VTM GO met de Vlaamse 13-delige misdaadserie 13 Geboden, met in de hoofdrollen Marie Vinck en Dirk Van Dijck. Iemand die zichzelf Mozes noemt, begaat misdaad na misdaad telkens geïnspireerd door een van de Tien Geboden. Hij wil de maatschappij wakker schudden en laten nadenken over normen en waarden. Een politie-inspecteur en zijn partner raken verwikkeld in een onmogelijke jacht.

Wie op zoek is naar verkoeling, kan zijn warmste winterjas aantrekken en zichzelf onderdompelen in het eerste seizoen van Game Of Thrones. De Amerikaanse HBO-serie groeide uit tot één van de meest succesvolle series met een goede dosis fantasy, zombies en draken. Brace yourself! Daarnaast kunnen kijkers vanaf dinsdag 2 juni elke weekdag terecht bij VTM GO voor het 10de seizoen van de Amerikaanse sitcom Will & Grace.

Tot slot zijn er films à volonté bij VTM GO. Op donderdag 4 juni wordt de klassieker Flashdance, met Jennifer Beals in de hoofdrol, toegevoegd aan het aanbod. Vanaf vrijdag 5 juni kunnen kijkers genieten van de filmtopper Spider-Man: Homecoming. Saving Private Ryan met Tom Hanks, I-Robot met Will Smith en Mona Lisa Smile met Julia Roberts zijn beschikbaar vanaf zaterdag 6 juni en Gangs Of New York vanaf zondag 7 juni. 

 • ‘T Zit in de familie
  Korte inhoud: In 't Zit In De Familie bundelen de Familie-acteurs de strafste, grappigste en meest onvergetelijke momenten uit de voorbije 29 seizoenen. Die beelden gieten ze telkens in een unieke top 5, die ze aanvullen met persoonlijke anekdotes of goed bewaarde verhalen van tijdens de opnames.
  Frequentie: 1 per week, iedere vrijdag om 14u.
  https://vtm.be/vtmgo/t-zit-in-de-familie~p848e83d8-f600-4441-aace-b975259b5e1d
 • Sara
  Korte inhoud: Lelijk eendje Sara gaat aan de slag bij modehuis Présence. Ze weet zich op te werken tot secretaresse van commercieel directeur Simon Van Wyck en groeit beetje bij beetje uit tot een mooie zwaan.
  https://vtm.be/vtmgo/sara~p4f77b19f-c8c6-4a3f-b67e-099094eb1544
 • Blind getrouwd NL
  Korte inhoud: 12 deelnemers ofwel 6 duo’s, doen mee aan een uniek experiment en geven elkaar het ja-woord tijdens hun eerste ontmoeting. Wie blijft er samen wie niet
  https://vtm.be/vtmgo/blind-getrouwd-nederland~pc95073eb-ee46-4248-aa8d-811ceae1fc3b
 • 13 Geboden 
  Korte inhoud: Een seriemoordenaar grijpt terug naar de 10 geboden, om met zijn misdaden de maatschappij een geweten te schoppen. Een politie-inspecteur en zijn partner raken verwikkeld in een onmogelijke jacht.
  https://vtm.be/vtmgo/13-geboden~p9f40aea2-3a9a-48f9-b57a-d10495a12995
 • Game of thrones S1 
  Korte inhoud: Game of Thrones is een Amerikaanse fantasy-televisieserie die werd uitgezonden op de televisiezender HBO. Negen adellijke families vechten om controle over het land van Westeros, terwijl een oude vijand terugkeert na duizenden jaren inactief te zijn geweest.
  https://vtm.be/vtmgo/game-of-thrones~pa570d151-6b78-4552-a1f4-22b3c0ca89e7
 • Will & Grace S10, vanaf 2 juni 
  Korte inhoud: Will, een homo-advocaat, laat zijn beste vriendin Grace, een interieurontwerper, tijdelijk in zijn huis blijven nadat haar huwelijk uit elkaar is gevallen. Maar ze wordt uiteindelijk zijn vaste kamergenoot.

 

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde