Kijkers mogen zélf karakter ontwerpen dat zal schitteren in het nieuwe seizoen van The Masked Singer 

Kijkers mogen zélf karakter ontwerpen dat zal schitteren in het nieuwe seizoen van The Masked Singer 

Creatieve ontwerpen zijn vanaf nu welkom via VTM.be

Story image

Van een stoere Wolf tot een skiënde kiwi en van een Vlinder uit de toekomst tot een koele IJskoning. Deze en nog veel meer prachtige en mysterieuze creaties kwamen voorbij in de afgelopen drie seizoenen van The Masked Singer. Welke Masked Singers in het gloednieuwe seizoen zullen schitteren, blijft voorlopig nog een goed bewaard geheim, maar één ding staat vast: Vlaanderen krijgt dit keer de kans om zelf het brein te worden achter één van de nieuwe, mysterieuze karakters. Iedereen, jong en oud, met of zonder ontwerpervaring mag een karakter tekenen of ontwerpen dat binnenkort misschien wel tot leven komt op het grote podium van The Masked Singer. 

Bekijk de video hier: 

Het nieuwe karakter mag werkelijk alles zijn: van een betoverend voorwerp tot een mythisch dier, een imposant gebouw, een exotisch stuk fruit, of zelfs iets totaal anders. Hoe creatiever, hoe beter! Alle creatieve zielen mogen hun fantasie de vrije loop laten gaan en hun creatie insturen tot vrijdag 11 augustus via VTM.be. Naast het uiterlijk, mogen ze ook de innerlijke eigenschappen van hun creatie bepalen. Welke karaktereigenschappen typeren hun personage? En wat is zijn of haar verhaal? Wanneer het nieuwe seizoen van The Masked Singer te zien zal zijn bij VTM, wordt later bekendgemaakt.  

Niet voor publicatie: 
De foto uit het persbericht kan je downloaden via communicatie.vtm.be of foto.dpgmedia.be.
​Bovenstaande video is over te nemen via deze embedcode:
​<div style='padding-top: 56.25%; position: relative; height: 0; width: 100%;'><iframe allowfullscreen='' class='mc-embed' height='100%' mozallowfullscreen='' src='https://mychannels.video/embed/387586?automute=false&autoplay=true&pip=false&single_play=true&sticky=false' style='border: 0; position: absolute; left:0; top: 0; overflow:hidden;' webkitallowfullscreen='' width='100%'></iframe></div>

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde