Skip to Content
Kelly Pfaff gaat op zoek naar de duurste droomwoning tot nu toe in Waar voor je Geld?

Kelly Pfaff gaat op zoek naar de duurste droomwoning tot nu toe in Waar voor je Geld?

Nu maandag 31 mei om 21.35 bij VTM 2

Story image

Nu maandag 31 mei trekt Kelly Pfaff in Waar voor je Geld?, om 21.35 bij VTM 2, naar Staden in het hartje van West-Vlaanderen. Daar ontmoet ze het warme en avontuurlijke gezin van Hannelore en Wouter, die ondanks hun ruime, gerenoveerde fermette uitkijken naar een nieuwe woonst. “We zoeken meer verbinding met de natuur. We zouden ons huis integraal willen verplaatsen, maar dat kan helaas niet”, klinkt het. Het verlanglijstje voor een budget van 850.000 euro: een rustige, groene plek waar ze met hun vrienden feestjes kunnen geven. Hannelore en Wouter houden van een moderne, landelijke stijl en wensen een uniek vergezicht, rust en een vakantiegevoel. 

Kelly neemt Hannelore en Wouter geblinddoekt mee naar drie panden die makelaar Arjen voor hen heeft uitgezocht, zodat ze deze niet op basis van de locatie kunnen beoordelen. “Het is geleden van mijn ‘vrijgezellen’ dat ik nog een blinddoek aan had”, lacht Hannelore.

In Assenede staat een charmante, gerenoveerde hoeve voor 775.000 euro. Het perceel telt 10.000 m² en in de verste verte zijn er geen buren te bekennen. De tweede speeddate is met een unieke parel in Blankenberge: een architecturale cottage in topkwaliteit voor 850.000 euro, meteen ook het duurste pand in Waar voor je Geld?. Voor de derde woonst neemt Kelly het koppel mee over de taalgrens naar Komen. Voor 799.000 euro krijgt het gezin een gerenoveerde U-vormige hoeve met een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 371 m² mét een authentiek bakhuis.

De afleveringen van Waar voor je Geld? zijn ook te (her)bekijken op VTM GO.


Niet voor publicatie:
De foto's uit het persbericht kan je downloaden via communicatie.vtm.be
Uitgebreid fotomateriaal vind je op foto.dpgmedia.be

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde