Karen Damen verovert de harten van de rusthuisbewoners in Familie

Karen Damen verovert de harten van de rusthuisbewoners in Familie

Nieuw personage Vanessa Mariën doet haar intrede op maandag 17 februari om 20.00 bij VTM

Story image

Vanaf maandag 17 februari maakt een nieuw Familie-personage het mooie weer in het rusthuis van Anna (Annie Geeraerts), Albert (Ray Verhaeghe) en Alfons (Jaak Van Assche). Karen Damen doet dan haar intrede als verzorgster Vanessa Mariën, een graag geziene verschijning onder de bewoners. Vanessa is de collega van Tony, een rol die sinds afgelopen dinsdag wordt vertolkt door nieuwkomer Jeroen Van Dyck.

Een volkse vrouw die zich graag inzet voor anderen: dat is Vanessa. Ze komt uit een warm nest, maar vond zelf nog geen relatie die kon tippen aan die van haar ouders. Toen haar vader stierf en ze haar moeder zag wegkwijnen in een rusthuis, vond ze haar roeping. Als verzorgster wil ze zich over het lot van ouderen ontfermen.

De rol van Vanessa leunt heel sterk aan bij wie in zelf ben”, vertelt Karen. “De fijne, lieve, begrijpende, sympathieke verzorgster spelen, dat ligt me wel (lacht). De sfeer op de set is bovendien heel plezant. Annie, Ray en Jaak zijn stuk voor stuk schatten. En ik kan al verklappen dat de komst van Vanessa niet onopgemerkt voorbij zal gaan. De intrede van haar en Tony snijdt een nieuwe verhaallijn aan die voor de nodige spanning zal zorgen.”

Niet voor publicatie:
De foto's uit de mail kan je downloaden via https://communicatie.vtm.be/
Uitgebreid fotomateriaal vind je op https://persweb.be/

De eerste beelden van Karen Damen in Familie zijn vanaf maandag 17/2 om 06.00 uur over te nemen via deze embedcode:
<div style='padding-top: 56.25%; position: relative; height: 0; width: 100%;'><iframe allowfullscreen='' class='mc-embed' height='100%' mozallowfullscreen='' src='https://mychannels.video/embed/127708?automute=false&autoplay=true&pip=false&single_play=true' style='border: 0; position: absolute; left:0; top: 0; overflow:hidden;' webkitallowfullscreen='' width='100%'></iframe></div>

Sylvia De Doncker Sr. Press Officer, DPG Media
Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde