Kapot, kapotter, kapotst in Special Forces: Wie Durft Wint: De ‘Beer van Brecht’ dreigt breekpunt te bereiken.

Kapot, kapotter, kapotst in Special Forces: Wie Durft Wint: De ‘Beer van Brecht’ dreigt breekpunt te bereiken.

Aflevering 5 op maandag 29 mei om 20u35 bij VTM

Dag vier in de Marokkaanse woestijn en Koen Wauters, Laura Tesoro, Steven Laureys, Ann Wauters, Davy Parmentier en Dirk Van Tichelt krijgen het steeds zwaarder. De dagenlange fysieke beproevingen en het slaapgebrek eisen hun tol. In aflevering 4 van Special Forces: Wie Durft Wint, op maandag 22 mei om 20u35 bij VTM, likken vooral nummers 10 en 11, basketkampioene Ann Wauters en neuroloog Steven Laureys, hun wonden. Ann voert een gevecht met haar naar de knoppen gedunkte knieën, Steven moet meermaals verzorgd worden voor een achillespeesontsteking. De fysieke en mentale aftakeling is ingezet. Zelfs de Beer van Brecht, Dirk Van Tichelt, dreigt zijn breekpunt te bereiken.

Ann is vastberaden om door te gaan tot het einde van de opleiding. Ondanks de waarschuwing van de Special Forces operators, verschijnt ze weer op het appel. Ook al zitten de rekruten hoe langer hoe meer op hun tandvlees, de instructeurs zijn niet van plan hen te sparen. Enter de Devil Run: een klassieker in de opleiding. In deze loodzware opdracht worden de rekruten getest op hun vermogen om praktisch na te denken terwijl ze fysiek gesloopt worden. Chef Kevin: “De devil run is een vreselijke proef. Van begin tot einde is het verschrikkelijk hard afzien. En terwijl iedereen stikkapot zit, moet je proberen een tactiek te bedenken om het iets eenvoudiger te maken.” Al rijdend dumpen de instructeurs allerlei zware voorwerpen uit de truck, die de rekruten er weer in moeten zien te gooien. Maar hoe trager ze lopen, hoe sneller de truck rijdt. De kreten en grimassen van de Bekende Vlamingen spreken voor zich. Als fysiek sterkste wil nummer 1, ex-judoka Dirk Van Tichelt, zo veel mogelijk dragen om het team te helpen. Ook al gaat hij daarmee zelf in het rood en dreigt hij zijn breekpunt te bereiken…

Bekijk hier de preview:


Niet voor publicatie:

Elle De Leeuw Senior Press Officer

 

 

 

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde