Skip to Content
Kan Sofie haar bad boy-type loslaten en Kenneth een eerlijke kans geven in ‘Blijven Slapen’?

Kan Sofie haar bad boy-type loslaten en Kenneth een eerlijke kans geven in ‘Blijven Slapen’?

Nieuwe afleveringen: zondag 7 maart om 19.20, maandag 8 en dinsdag 9 maart om 21.30 bij VTM 2

Story image

Vorige keer ontmoetten Sofie (33 uit Sint-Niklaas) & Kenneth (34 uit Breendonk) elkaar voor de eerste keer in het luxueuze huis van ‘Blijven Slapen’. In de nieuwe afleveringen, van nu zondag 7 tot en met dinsdag 9 maart bij VTM 2, ontdekken ze samen of liefde meer kans maakt als je de tijd neemt om elkaar écht te leren kennen. Al beseft Sofie tijdens het bezoek van haar vriendin en haar hondje Tequila dat ze het bad boy-type, waarnaar ze op zoek is, dan wel moet loslaten: “Kenneth is niet echt mijn type. Het is eerder een brave. Maar misschien is dat wel niet slecht. Omdat het iets anders is, kan het misschien wel lukken”, vertelt Sofie.

Bekijk de video hier:

Naast Sofie & Kenneth begonnen ook Zoë (21 uit Zutendaal) & Ruben (24 uit Affligem) vorige keer al aan hun slow date in de villa van ‘Blijven Slapen’. Maar ook vier nieuwe singles gaan daten van breakfast tot bed: modeontwerpster Silke (23 uit Kalmthout) & verloskundige Simon (27 uit Brugge) en vlogster Tine (22 uit Nijlen) & grappenmaker Alex (23 uit Holsbeek). Beslissen de vrijgezellen na 24 uur naar huis te gaan? Of verlengen ze hun verblijf en zo ook hun kans op liefde?

De afleveringen van Blijven Slapen zijn ook te (her)bekijken op VTM GO.

Story image

Niet voor publicatie:
​De foto’s uit het persbericht kan je downloaden via communicatie.vtm.be
​Uitgebreid fotomateriaal vind je op foto.dpgmedia.be

De bovenstaande video is over te nemen via deze embedcode:
<div style='padding-top: 56.25%; position: relative; height: 0; width: 100%;'><iframe allowfullscreen='' class='mc-embed' height='100%' mozallowfullscreen='' src='https://mychannels.video/embed/201257?automute=false&autoplay=true&pip=false&single_play=true&sticky=false' style='border: 0; position: absolute; left:0; top: 0; overflow:hidden;' webkitallowfullscreen='' width='100%'></iframe></div>

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via [email protected]

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde