Skip to Content
Kamal Kharmach, Ian Thomas, Anne De Baetzelier en Dorothee Dauwe maken het bont in ‘Waarheid, Durven of Doen’

Kamal Kharmach, Ian Thomas, Anne De Baetzelier en Dorothee Dauwe maken het bont in ‘Waarheid, Durven of Doen’

Van maandag 22 tot donderdag 25 augustus om 20u35 bij VTM

Op maandag 22 augustus om 20u35 bij VTM maken komiek Kamal Kharmach, presentatrice Anne De Baetzelier, Qmusic-dj Dorothee Dauwe en muzikant Ian Thomas er een bonte avond van in ‘Waarheid, Durven of Doen’. Kamal komt als eerste aan en spot de polaroids op de koelkast. “Alle toffe mensen zijn al geweest, wie blijft er nu nog over?”, vraagt hij zich af. Anne valt meteen met de deur in huis bij het begroeten van de andere gasten: “Hoe is het met jou, Ian? Ik had gelezen dat je spectaculair veel vermagerd bent?” “Ik ben 23 kg afgevallen op 8 à 9 maand tijd. Ik heb goed op mijn voeding gelet en ben goed gecoacht geweest”, vertelt Ian. Bij de tweede doe-opdracht halen de gasten hun beste Queen Bee in zichzelf naar boven. Kamal kent het ‘Single Ladies’-dansje uit zijn hoofd en wint meteen de challenge …

Bekijk hier de preview:

Verder vertelt Ian over zijn tijd in Amerika, laat Kamal stiekem pizza en sushi leveren en vertelt Dorothee over hoe ze door ziekte de ochtendshow op Q drie dagen moest missen: “Het was een teken van mijn lichaam, ik voelde mij wel heel schuldig naar mijn collega’s toe. Maar daarna was ik er terug door. Ik voelde dat ik eraan moest toegeven.” Wie haalt de meeste Think Pink-badeendjes uit de Leie? Of wint het Tetris-toernooi op ‘s werelds grootste gameboy-replica? Dat komen de kijkers te weten in een nieuwe aflevering van ‘Waarheid, Durven of Doen’ op maandag 22 augustus om 20u35 bij VTM.

Story image

Op dinsdag 23 augustus worden Jens Dendoncker, Sarah Mouhamou, Charlotte Sieben en Arno The Kid uitgedaagd. Op woensdag 24 augustus spelen Anushka Melkonian, Davy Gilles, Celien Deloof en Maarten Cop het spel en op donderdag 25 augustus sluiten Eva De Roo, Kim Huybrechts, Olivia Trappeniers en Jelle Beeckman de week af.

‘Waarheid, Durven of Doen’ van maandag 22 tot en met donderdag 25 augustus om 20u35 bij VTM. De afleveringen zijn ook te (her)bekijken op VTM GO.


Niet voor publicatie:

De foto's uit het persbericht kan je downloaden via communicatie.vtm.be 

Uitgebreid fotomateriaal vind je op foto.dpgmedia.be 

Bovenstaande preview is over te nemen via deze embedcode: <div style='padding-top: 56.25%; position: relative; height: 0; width: 100%;'><iframe allowfullscreen='' class='mc-embed' height='100%' mozallowfullscreen='' src='https://mychannels.video/embed/322174?automute=false&autoplay=false&pip=false&single_play=true&sticky=false' style='border: 0; position: absolute; left:0; top: 0; overflow:hidden;' webkitallowfullscreen='' width='100%'></iframe></div>

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via [email protected]

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde